Tristan tomson

SKANDAL ZA SKANDALOM: Uživa u društvu misteriozne devojke na Mikonosu, dok ona kod kuće čeka bebu (FOTO)

Kloi Kardašijan i Tristan Tompson očekuju svoje drugo zajedničko dete preko surogat majke, a on za to vreme luduje na Mikonosu.

Vip priča
Autor:
SKANDAL ZA SKANDALOM: Uživa u društvu misteriozne devojke na Mikonosu, dok ona kod kuće čeka bebu (FOTO)
Foto: Profimedia

Tristan Tompson je viđen novom damom. U ponedeljak je 31-godišnji igrač Čikago Bulsa viđen kako se drži za ruke sa misterioznom ženom dok je bio u Grčkoj.

Na fotografiji koju je dobio TMZ, Tompson nosi košulju sa cvetom, crne pantalone i bele patike dok se on i žena, koja je u pripijenoj haljini sa dezenom, drži se za ruke nakon burnog izlaska na popularnom letovalištu bogatih - Mikonosu.

Tristan Tompson
foto: Profimedia

Tompsonov izlazak se dešava neposredno nakon što je otkriveno da on i Kloi Kardašđijan (38) čekaju svoje drugo dete preko surogata. Bivši par takođe deli četvorogodišnju ćerku Tru Tompson.

Tristan Tompson
foto: Profimedia

Predstavnik Kardašijan porodice je 13. jula izjavio za Pipl magazin: „Možemo da potvrdimo da će Tru imati brata i sestru koja je začeta u novembru. Kloi je neverovatno zahvalna surogat majci za tako lep blagoslov. Želeli bismo da zamolimo za ljubaznost i privatnost jer par želi da se fokusira na svoju porodicu."

Tristan Tompson
foto: Profimedia

Izvor je takođe rekao za Pipl da uprkos tome što par čeka drugo zajedničko dete, „Kloi i Tristan nisu ponovo zajedno i nisu razgovarali od decembra osim o zajedničkom roditeljstvu“. U januaru, 31-godišnji Tompson je potvrdio da je postao još jednom otac sa Marali Nikols, napisavši u Instagram storiju: "Preuzimam punu odgovornost za svoje postupke. Sada kada je očinstvo utvrđeno, radujem se prijateljskom odgajanju našeg sina."

Tristan Tompson
foto: Profimedia

On i Kloi Kardašijan su počeli da se zabavljaju 2016. i dobili su ćerku Tru 2018. godine. Tompson je takođe otac sina Princa (5) sa bivšom devojkom.

Kloi Kardašijan, Tristan Tompson
foto: Profimedia

Igrač Čikago Bulsa se tada izvinio zvezdi Kardašijana, napisavši: "Kloi, ti ne zaslužuješ ovo. Ne zaslužuješ bol u srcu i poniženje koje sam ti naneo. Ne zaslužuješ način na koji sam se ophodio prema tebi tokom godina. Moji postupci se sigurno nisu slagali sa načinom na koji te gledam. Imam najveće poštovanje i ljubav prema tebi. Bez obzira na to šta misliš. Opet, tako mi je neverovatno žao."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs