Neverovatno

TRUDNU JE VARAO, JAVNO PONIŽAVAO, ONA PREŠLA PREKO SVEGA, SAD ČEKAJU DRUGO DETE:"Nema veće budale od zaljubljene budale"

Kloi Kardašijan (38) i Tristan Tompson (31) očekuju svoje drugo zajedničko dete preko surogat majke

Vip priča
09:33h Autor:
TRUDNU JE VARAO, JAVNO PONIŽAVAO, ONA PREŠLA PREKO SVEGA, SAD ČEKAJU DRUGO DETE:"Nema veće budale od zaljubljene budale"
Kloi Kardašijan, Foto: Profimedia

Kloi Kardašijan (38) je odlučila da ćerki Tru (4) podari brata ili sestru. I u toj nameri je nije sprečilo ništa, pa ni javne prevare i poniženja od strane bivšeg partnera Tristana Tompsona.

Naime, Tristan i Kloi očekuju svoje drugo dete i to preko surogat majke. Izgleda da je Kardašijanka odlučila da decu pravi sa istim čovekom i ne želi da joj njegove preljube stanu na put.

"Želimo da potvrdimo da će Tru dobiti brata ili sestru, začete u novembru. Kloi je veoma zahvalna surogat majci za taj blagoslov. Želimo da zamolimo za privatnost, kako bi se Kloi fokusirala na svoju porodicu," saopštio je njen PR tim.

Kloi Kardašijan
foto: Profimedia

Međutuim, to ne znači da su Kloi i Tristan opet zajedno, rekao je izvor za E! kanal. U stvari, šest meseci nakon Tristanovog skandala oko očinstva, "nisu razgovarali van tema zajedničkog roditeljstva. Beba je začeta preko surogat majke pre nego što je Kloi saznala da će Tristan dobiti dete sa drugom ženom (što se desilo u decembru)."

Otkako je rodila Tru 2018. godine, Kloi je oduvek pričala kako želi da ćerki podari brata ili sestru. U rijalitiju Kardašijanovi, Kloi je rekla kako će verovatno "posuditi malo sperme" od Tristana.

1 / 7 Foto: Profimedia

Obožavaoci su šokirani zbog ove vesti i komentari samo "pljušte":

"Da li je važno kada je beba začeta? On ju je varao do početka i ona je to znala! On nema pošovanja za nju - ona ne poštuje sebe. Iz ove tačke gledišta - zaslužila je javno poniženje!"

"Uskoro će opet plakati zbog njega!"

"Ona zna da će on nastaviti da je vara i ona opet ostaje pored njega. Znači, sve mu je dopustila!"

"Nema veće budale od zaljubljene budale!"

Naime, i pre Tristana bila je u toksičnom braku sa košarkašom Lamarom Odomom. Dok se on drogirao i obilazio striptiz klubove, Kloi je sve trpela i pred kamerama glumila sreću nadajući se da će njena ljubav da ih spasi.

Kloi Kardašijan, Lamar Odom
foto: Profimedia

Međutim, godinama je ta veza poprimila depresivnu notu pa se par razveo. Godinama nakon razvoda, kada je Lamar zbog droge završio u komi, Kloi je ipak bila uz njega dok se nije sasvim oporavio.

Nakon toga, gledaoci i obožavaoci Kloi Kardašijan su se nadali da će ona ipak naći sreću u ljubavi, ali do toga nikad nije došlo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs