O NJENOJ AFERI BRUJAO JE SVET

ISPUNJAVAO JOJ SVE HIROVE DOK GA JE ONA VARALA SA 22 GODINE MLAĐIM: Ovako danas živi najpoznatija preljubnica na svetu!

Bivša najbolja prijateljica Kim Kardašijan svetu je postala poznata po skandalima i prevarama. O aferi sa 22 godina mlađim košarkašem i danas se priča, ali tu se spisak njenih ljubavnika ne završava

Vip priča
12:42h Autor:
ISPUNJAVAO JOJ SVE HIROVE DOK GA JE ONA VARALA SA 22 GODINE MLAĐIM: Ovako danas živi najpoznatija preljubnica na svetu!
Foto: Profimedia

Larsa je u bila 21 godnu u, naizgled skladnom braku s košarkaškom legendom Skotijem Pipenom, a čak 2 puta je podnosila papire za razvod. 2016. godine, nakon čega su se pomirili, a zatim opet 2018. godine, a razvod je okončan tek 14. janauara 2022. godine. Zajedno imaju četvoro dece.

Parnica oko razvoda je potrajala jer je Larsa zahtevala veliku sumu za alimentaciju, koju je na kraju uspela i da dobije.

Njihov razvod bi prošao gotovo nezapaženo da nisu isplivale njene afere. Naime, šuška se da je godinama varala Pipena, a poselednji u nizu njenih ljubavnika sa kojima je bila dok je još uvek bila udata za Pipena je 22 godine mlađi košarkaš Malik Bisli.

I nakon što je podnela zahtev za razvod, oni su nastavili da se tajno viđaju, a onda je isplivala zajednička fotografija i to je bilo dovoljno da njegova supruga podnese papire za razvod. Nakon što je zatražila razvod, Malik je zahtevao da ona napusti kuću, zajedno sa njihovim detetom.

Međutim, iako su viđeni zajedno i to kako ga ona drži pod ruku, Larsa negira da ima išta sa 22 godine mlađim momkom. Na Instagramu je kratko poručila:

"Ne verujte svemu što vidite na društvenim mrežama. Tamo i so izgleda kao šećer", poručila je Larsa.

Ova atraktivna 46-godišnjakinja je i ranije bila u vezama sa mnogo mlađim i oženjneim NBA košarkašima, pišu strani mediji. Zna se da je bila sa Tristanom Tompsonom nedavno (suprugom Kloi Kardašijan), a navodno je u igri bio i Ben Simons.

Inače, Larsa je nedavno bila u fokusu i zbog svog odnosa sa Kim Kardašijan. One su se udaljile, ikako su bile nerazdvoje, a Larsa je tvrdila da je za sve kriv Kanje Vest. "On jednostavno ne podnosi nikoga ko je blizak njegovoj bivšoj supruzi".

Strani mediji su pisali da je opsednuta likom i delom Kim Kardašijan i da je nekoliko puta išla "pod nož" kako bi što više ličila na svoju drugaricu. Iako se nekoliko puta našla na meti negativnih komentara zbog plastičnih operacija, Larsa od njih nije odustala.

Iako se pisalo kako se više ne druže zbog Kanjea Vesta, sudeći po najnovijim informacijama, „sve se vratilo na staro pošto je i taj brak poropao".

"Iskreno, Kim i ja smo sada baš okej. Volim ih sve (članove porodice), nju i želim najlepše. Osećam da isto dobijam i zauzvrat", izjavila je, prenose strani mediji.

Iako je mediji nisu mazilu u poslednje vreme, ona se ne obazire na negativne komentare i uživa punim plućima. Nedavno je fotografisana ispred jednog kluba u društvu prijateljice. Larsa je istakla obline u prvi plan, a osmeh nije skidala sa lica.

Larsa Pipen
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs