Ko joj šta može

ZBOG NJE JE MIK DŽEGER OSTAVIO ŽENU NAKON 22 GODINE VEZE: Lepa Lusijana sada se ljubaka sa duplo mlađim dečkom! (FOTO)

Ona je uletela u život Mika Džegera i napravila dar-mar

Šuška se
Autor:
ZBOG NJE JE MIK DŽEGER OSTAVIO ŽENU NAKON 22 GODINE VEZE: Lepa Lusijana sada se ljubaka sa duplo mlađim dečkom! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lusijana Himenez (52), bivša ljubavnica Mika Džegera uživala je u strasnom poljupcu sa svojim dečkom Renatom Brejom tokom boravka na brazilskim plažama. Manekenka i voditeljka (52) pokazala je svoju neverovatnu građu u bujnom belom bikiniju dok je paradirala plažom.

Lusijana koja deli sina Lukasa (22) sa rokerom Rolingstonsa, Mikom Džegerom (78), ovih dana ponosno šetka sa ekonomistom Renatom, koji je počeo da izlazi sa Lusijanom u julu prošle godine.

Ne zna se tačno koliko, ali Renato je znatno mlađi od lepe voditeljke, a na plaži je nosio crne uske kupaće gaćice koje su naglašavale njegovo isklesano telo.

Lusijana
foto: Profimedia

Mik Džeger je imao aferu sa Lusijanom iza leđa tadašnje partnerke Džeri Hol - što je rezultiralo Lukasovim rođenjem 1999. godine. Lusijana je otkrila da je trudna sa Mikovim detetom 1998. godine nakon osmomesečne afere, zbog koje su Džeri i Mik raskinuli, a koja je trajala 22 godine. Godine 1999. Mik Džeger je rekao da je Lusijana bila "kap koja je prelila čašu" u njegovoj vezi sa Džeri Hol. Lusijana je o Džeri ovako rekla: „Ne znam šta oseća prema meni, ali razumem da sam je verovatno povredila.“

Mik, koji je trenutno u vezi sa balerinom Melanijom (34), ima još sedmoro dece iz različitih veza. Njegovo prvo dete, ćerka Karis (51), nastala je kao rezultat veze sa glumicom i pevačicom Maršom Hant, a potom je dobio ćerku Džejd (50) sa svojom tadašnjom ženom Bjankom. Džeger takođe ima četvoro dece sa Džeri Hol: ćerke Elizabet (37) i Džordžiju (29) i sinove Džejmsa (35) i Gabrijela (24). Njegovo najmlađe dete je sin Deverok, kojeg je dobio u vezi sa partnerkom Melanijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs