KAŽU DA JE UNIŠTILA SVOJU LEPOTU

AKO NEKOME NIJE TREBALA PLASTIKA, NJOJ NIJE: Fanovi besni na glumicu, kažu da postaje nova Donatela Versaće!(FOTO)

Megan Foks u poslednje vreme, po svoj prilici, prate samo skandali, a poslednji u nizu je njena (ko zna koja po redu) operacija usana, koja joj zaista nije bila potrebna.

Star look
Autor:
AKO NEKOME NIJE TREBALA PLASTIKA, NJOJ NIJE: Fanovi besni na glumicu, kažu da postaje nova Donatela Versaće!(FOTO)
Foto: Profimedia

Megan Foks ponovo je povećavala usne, a nakon novih fotki mnogi su komentarisali da se izobličila, a da usne deluju kao da će svakog trenutka pući.

Megan Foks možda je jedna od najlepših žena u Holivudu, ali put kojim je krenula nimalo se ne dopada njenim obožavateljima. Što potpuno ima logike, jer Megan je ženakoja važi za sinonim lepote i kojoj intervencija zaista nisu potrebne.

Naime, čini se da je glumica sve više navučena na estetsku hirurgiju, pogotovo od kako je počela da se druži sa Kardašijankama, a fotografije koje su nastale u poslednjih nekoliko meseci svedoče da Foksova polako ali sigurno gubi mimiku, koja joj je preko potrebna ako misli da se bavi glumačkim zanatom.

Glumicu su paparaci uslikali nedavno kada je napuštala kliniku koju često posećuju sestre Kardašijan. Sve vreme je skrivala usne, a u jednom trenutku fotografi su uspeli da je uslikaju dok je ulazila u automobil, a od momenta kada su se fotografije našle na internetu, fanovi su komentarisali da sada već definitivno preteruje.

"Pitanje je dana kada će postati nova Donatela Versaće", napisao je jedan od korisnika.

"Čemu tolika usta", "Kao da će pući svakog trenutka", "Ovako usne ne treba da izgledaju", Zalepila je 2 kobasice, strašno" ,"Našla je koga će da sluša za savete +- Kardašijanke gde se ne zna koja se više operisala", "Megan lagano ali sigurno uništava lepotu", "Pucaju je kompleksi zbog Mašin Gana, a nema potrebe"... moglo se pročitati na mrežama.

Mnogi sa saglasni da glumica sve više izgleda kao karikatura, te da zbog čestih injekcija botoksa deluje starije nego što jeste, a što, sigurni smo nije bilo ono što je želela.

I zaista, kada pogledate njene nove fotografije, stiče se utisak da je zaista preterala sa "pupanjem" usana.

Megan je zaista prelepa žena, te smo saglasni sa onima koji govore da joj tolike intervencije zaista nisu potrebne, a koliko se promenila od početka karijere i kako izgleda danas pogledajte u galeriji ispod i procenite i sami:

1 / 6 Foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs