Razlika je očigledna

NA SAV GLAS JE PRIČALA PROTIV ESTETSKE HIRURGIJE: Čuvena Šarlot potpuno izobličena! (FOTO)

Jedno od iznenađenja u nastavku serije Seks i grad svakako je i nov izgled Kristin Dejvis, koja je tvrdila da se boji igala i komplikacija usled estetskih korekcija

Star look
Autor:
NA SAV GLAS JE PRIČALA PROTIV ESTETSKE HIRURGIJE: Čuvena Šarlot potpuno izobličena! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ove nedelje je u Njujorku održana premijera nastavka kultne serije "Seks i grad", pod novim nazivom "I tek tako". Glavne zvezde ove serije pojavile su se na crvenom tepihu, od Sare Džesike Parker, preko Sintije Nikson, do Kristin Dejvis, piše Glossy.

Iako su se sve zvezde sredile za crveni tepih i premijeru, veliku pažnju privukla je jedna od glavnih glumica, Kristin Dejvis, koja već godinama glumi Šarlot Jork.

Kristin Dejvis
foto: Profimedia

Mnogi su primetili da glumica izgleda drugačije nego pre, što je bilo očito i na fotografijama sa snimanja, a posebno sada kada se pojavila na crvenom tepihu. Izgleda da Kristin nije odolela čarima estetske hirurgije, ali mnogi misle da sada izgleda — neprirodno.

— Šta je Šarlot učinila svom licu? — pitali su se neki korisnici društvenih mreža.

Kristin Dejvis
foto: Profimedia

Kristin Dejvis sada nema nijednu boru, a i usne izgledaju drugačije, zbog čega se da zaključiti da se podvrgnula injekcijama botoksa, kao i da se odlučila za filere!

Osim toga, po mimici lica primećuje se i da je radila intervenciju na jagodicama.

Kristin Dejvis
foto: Profimedia

Ne bi to ni bilo čudno da Kristin nije pre 3 godine govorila kako ne želi da se podvrgava esteteskoj hirurgiji, te da se boji igle i eventualnih komplikacija.

Očigledno je sada i ona promenila mišljenje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs