Verovali ili ne

ZAŠTO SE SVI ZGRAŽAVAJU NAD FOTOGRAFIJOM EMILI RATAJKOVSKI: Ženo, pojedi nešto!

Manekenka je prošle godine rodila svoje prvo dete, a ubrzo posle toga vratila se uobičajenim aktivnostima

Star look
Autor:
ZAŠTO SE SVI ZGRAŽAVAJU NAD FOTOGRAFIJOM EMILI RATAJKOVSKI: Ženo, pojedi nešto!
Foto: Profimedia

Emili Ratajkovski pojavila se na dodeli CFDA nagrada i tom prilikom je obukla neobičnu kreaciju u kojoj je pokazala svoje zategnuto telo.

Ali niko nije mogao da prestane da gleda u njen goli stomak!

I dok su neki bili oduševljeni viđenim, drugi su komentarisali da je malo preterala s odlaskom u teretanu, te da je previše mršava i da ne izgleda zdravo.

Svesna toga, Emili se tom prilikom nije oglašavala, niti su se fotografije s tog događaja mogle videti na njenom Instagram profilu.

Ali, manekenka ih je sada odlučila objaviti,ali sa porukom:

"Umalo da nisam ovo objavila jer sam znala kakve će kontroverze izazvati, ali hej, to je moje telo i neću se stiditi", napisala je manekenka.

Ovaj put su komentari bili mnogo gori od ranijih. Manekenki, koja je nedavno prijavila seksualno zlostavljanje, pratioci su poručili da devojkama ne daje dobar primer, te da nije normalno da tako izgleda.

"Jesi li dobro?", "Oprosti, ali ovo je jednostavno bolesno", "Pojedi nešto", "Šta, dovraga?", "Sledeći put pojedi dupli čizburger," "Organi su napustili ovaj razgovor", "Ne daješ dobar primer mladim devojkama", "Šta joj je s stomakom?",'Ovo ne izgleda zdravo'... 'Stvarno sam zabrinuta za tvoje zdravlje", samo je deo kritika koje je Emili primila ispod fotografije.

Emili je inače poznata kao neko ko voli da pokazuje svoje nago telo i toga se ne stidi.

Jednom je izjavila da su je roditelji od malih nogu učili da je lepo, golo telo simbol harmonije i savršenstva, kao i da u njemu nema ništa sramotno. Ova 30-godišnja lepotica postala je svetski postiznata 2013. godine kada se skinula u toples u spotu za pesmu Robina Tik i Farela Vilijamsa 'Blurred Lines'. Pesma je doživela neverovatan uspeh, iako je Farel kasnije požalio što ju je snimio.

Sad je manekenka izdala i svoju knjigu 'My Body' u kojoj se osvrnula na ono što je njoj izgled donio, od osećaja snage do objektivizacije. U knjizi se dotaknula i snimanja spota za gore spomenutu pesmu kada ju je, kako ona kaže, seksualno uznemiravao pevač Robin Tik.

"Odjednom, niotkuda, osetila sam hladnoću i ruke stranca koje su mi obgrlile gole grudi s leđa. Instinktivno sam se odmaknula i okrenula se i videla Robina Tika", napisala je Emili. Kaže i da je u početku uživala na snimanju, no tvrdi da su se stvari promenile zbog alkohola na setu. "Kad sam se odmaknula, on je nabacio neki glupav osmeh i posrćući krenuo unazad. Gledao me ispod sunčanih naočala. Zacrnilo mi se. Redateljka spota se nakon toga izderala: "Jesi li dobro?" Slegnula sam ramenima i digla bradu izbegavajući kontakt očima. Osećala sam se poniženo. Nisam reagovala, nisam reagovala kako sam trebala", zaključila je.

Kad se pojavila na promociji svoje knjige u Njujorku Nosila je crnu kombinaciju iznad koje je dodala ružičasti sako, kosu je spustila, stavila naočale, a neki su komentarisali da nešto nije kao inače. Naime, mnogima je izgledala drugačije, a neki insinuiraju da je uradila nekakav zahvat na licu.

Emili Ratajkovski
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs