Posvećena deci i unucima

ŽIVELA S TRUDNOM LJUBAVNICOM SVOG MUŽA, A DA NIJE IMALA POJMA: Nakon nečuvene preljube muža, Marija danas ovako izgleda!

Nema puno žena koje je muž prevario na način na koji je Arnold Švarceneger prevario Mariju Šrajver

Celebrities
Autor:
Foto: Profimedia

Američka televizijska novinarka Marija Šrajver, osim po svom zanimanju, postala je još poznatija po braku sa čuvenim Arnoldom Švarcenegerom. Njih dvoje zajedno su dobili četvoro dece, a sada uživaju i u ulogama bake i deke, piše Glossy.

Ipak, njihov brak odavno je okončan, i to nakon skandalozne Arnoldove prevare sa njihovom kućnom pomoćnicom Pati Bena. Iz ove afere, Švarceneger je dobio sina Džozefa.

Marija i Arnold potvrdili su da se razvode, a malo nakon toga saznalo se da je dobio sina sa Pati. Iako je Arnold tvrdio da je sve o aferi ispričao supruzi, ona je za nju, navodno, saznala od njegove ljubavnice, koja je potvrdila da ima dete sa njim.

Marija Šrajver
foto: Profimedia

Pati je radila za slavnu porodicu 20 godina, bila je trudna i radila je dok je Marija bila kod kuće i čekala njihovo najmlađe dete! Oba sina rođena su 1997. u razmaku od nekoliko dana. Švarceneger je isticao da godinama nije znao da ima dete s kućnom pomoćnicom, te da je to shvatio jer je Džozef bio njegova slika i prilika.

Danas 65-godišnja Marija, koja je, inače, i rođaka Džona F. Kenedija, izgleda bolje nego ikad. Nju neretko paparaci uslikaju bez trunke šminke i glamura, u trenerkama, a u poslednje vreme najčešće se može sresti u šetnji sa ćerkom Ketrin Švarceneger i unukom.

Inače, Marija i Arnold danas su u civilizovanim odnosima, pa ih povremeno paparaci uslikaju zajedno na ručku sa decom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...