VELIKA JOJ JE PODRŠKA!

SNAJA ANE BEKUTE PEVAČICU OBOŽAVA: Ovako mi je svekrva spasila brak sa njenim sinom, inače bih se RAZVELA! (FOTO)

Kako Ana prolazi kroz težak period, nakon smrti svoj dugogodišnjeg partnera Milutina Markonjića, snaja joj je izuzetno velika podška!

Porodica
20:12h Autor:
SNAJA ANE BEKUTE PEVAČICU OBOŽAVA: Ovako mi je svekrva spasila brak sa njenim sinom, inače bih se RAZVELA! (FOTO)
Foto: ATA Images

U više navrata Ana je isticala da joj je porodica jedina mirna luka i da u njoj uvek traži utehu kada naiđu teški trenuci. Tako je bilo i sada.

Ipak, nije uvek bila ona ta kojoj je trebala podrška i razumevanje. Često je u njenoj porodici dolazilo da bura, koje je ona kao iskusna majka i žena pokušavala da prebrodi.

Jedna takva desila se i pre nekoliko godina kada su njen sin i snaja zapali u porodičnu krizu i kada je snaji Jeleni Ana pružila potpunu podršku.

Tom prilikom Jelena je došla u kuću poznate pevačice, a Igor Polić, Anin sin je ostao u svojoj kući kako bi se ohladio i dobro razmislio o svemu.

- Posle svađe, Jelena je otišla od kuće, a Igor je ostao sam sa decom. Takvo stanje trajalo je duže od mesec dana, a kada se Ana vratila, napala je sina da je kriv za razlaz. Igor se posle žučne svađe sa majkom pokupio i otišao u podstanare – pričao je tada izvor blizak porodici, da bi se zaista ubrzo ispostavilo da se Igor pokajao, te da želi da ostane u braku sa Jelenom.

Nakon što su se strasti smirile i par se pomirio Igor je shvatio da je njegova majka bila u pravu. Danas joj je zahvalan na svemu što je učinila za njega, a snaja Jelena joj je pravi prijatelj i neko sa kim uvek može da popriča, izjada se.

Oni funkcionišu odlično, a deca i porodica su Ani kao melem na ranu u teškim vremenima kroz koje prolazi u proteklih nekoliko meseci.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs