Neverovatno

Stručnjak savetuje: Šta sve treba da znamo o kuhinjskim uređajima i KAKO DA IZABEREMO DOBAR FRIŽIDER

Kuhinju ne opremamo svaki dan, pa je zato potrebno da se dobro raspitamo o svakom kuhijnskom uređaju kako bismo dobili baš ono što tražimo.

Enterijer
Autor:
Stručnjak savetuje: Šta sve treba da znamo o kuhinjskim uređajima i KAKO DA IZABEREMO DOBAR FRIŽIDER
Foto: Promo

Nekom je važno da uređaj ima određene funkcije, nekom su dizajn i izgled na prvom mestu, a drugi vode računa da uređaji budu „štedljivi“.

Zato smo pitali stručnjaka kako da odaberemo uređaje i koji su najisplativiji kada je reč, na primer, o tome kakva jela izlaze i rerne ili koje to opcije to ima frižider. Jer, da se ne lažemo, svi volimo brzo, a dobro pečeno meso, ili da nam namirnice što duže ostanu sveže.

Slobodan Prpoš je trener u kompaniji „Beko Balkans“, čovek koji zna sve o ugradnim kuhinjskim uređajima i pravi je sagovornik kako da odaberemo aparate koji u sebi imaju sve: dobar dizajn, dugotrajnost, performanse koje olakšavaju kuvanje, ali i štede i vreme i struju...

Beko
foto: Promo

"Sa brendom „Beko“ radim više od 10 godina, obilazio sam fabrike i centre za istraživanja i razvoj tehnologija, tako da sam do detalja upoznat sa mogućnostima ovih uređaja. Ono što me stalno oduševljava je šta sve to nove tehnologije mogu da donesu korisnicima u svakodnevnom životu. Dešavalo mi se tokom karijere da pomislim: to je to, nema više šta novo da se izmisli! Ali, naravno da ima. Novi moderni „Beko“ uređaji višestruko prevazilaze uređaje koji su postojali pre 10 godina i po mogućnostima i po dizajnu, a pogotovo po jednostavnosti korišćenja," kaže Slobodan Prpoš i naglašava da nova linija „Beko“ ugradnih uređaja - „Beyond“ - pruža korisnicima novo iskustvo i uživanje u pripremi jela.

"„Beyond“ linija ugradnih kuhinjskih uređaja donosi na jednostavan i elegantan način, sa rešenjima kojima je inspracija bila priroda, novu dimenziju korišćenja koja vreme provedeno u kuhinji pretvara u uživanje. Ravnomerno pečenje u novoj rerni, po čitavoj dužini i širini pleha je omogućeno zahvaljujući simetričnim i pravilno raspoređenim grejačima kao i „AeroPerfect“ tehnohologiji za strujanje vazduha do svih namirnica, bez obzira na kom delu pleha se nalazile. Ono što me posebno oduševljava su jednostavnost u tehničkim rešenjima kao što su veliki displej i dugmići za rukovanje, sistem vođica plehova koji omogućava lako i precizno ubacivanje jela u rernu, kao i plehovi koji su dizajnirani tako da mogu da se drže jednom rukom. Kod „Beyond“ serije se vidi da se vodilo računa o svim aspektima korišćenja," kaže Slobodan Prpoš i dodaje da je siguran da će potrošači biti zadovoljni inovacijama i kada je reč o frižiderima:

"Nova linija uređaja donela je i kod frižidera novu „HarvestFresh“ tehnologiju kojom se održava proces fotosinteze. Ovom tehnologijom, sveže namirnice se „osećaju“ kao da su i dalje u prirodnim uslovima, zbog čega je i nutritivna vrednost i vrednost vitamina A i C u namirnicima na visokom nivou. Tu je i nova opcija cirkulacije vazduha „AeroFlow“ za ravnomerno i nežno hlađenje, kao i „FreshGuard“ koji je zadužen za stvaranje visoke količine negativnih jona za najvišu moguću higijenu vazduha u frižiderskom prostoru", kaže Slobodan Prpoš i naglašava da sve ove opcije čine da nam namirnice u frižideru dugo ostanu sveže, kao da su ubrane juče, što je veoma važno kada je reč o uštedi.

Zato, kompanija “Beko Balkans”, poziva svoje potrošače da isprate novu “Beko” nacionalnu kampanju koja je počela 1. juna i traje do 31. jula 2022. U okviru kampanje, prilikom kupovine “Beko” frižidera sa “HarvestFresh” tehnologijom možete da ostvarite pravo na vaučer za kupovinu u marketima u iznosu od 5000 dinara. Više informacija o kampanji pronađite na ovom linku.

Beko
foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs