ŠTA VI MISLITE?

NISAM HTELA DA MI TRUDNOĆA UNIŠTI KARIJERU I IZGLED,PA SAM UNAJMILA SUROGAT MAJKU: Šok izjava glumice zapalila internet!

Posle ove izjave glumice nastao je haos

Porodica
Autor:
NISAM HTELA DA MI TRUDNOĆA UNIŠTI KARIJERU I IZGLED,PA SAM UNAJMILA SUROGAT MAJKU: Šok izjava glumice zapalila internet!
Foto: Profimedia

Glumica Džejmi Čung, prošle godine je postala majka dvojice dečaka, a njih je na svet donela surogat majka.

U skorašnjem intervjuu Džejmi je objasnila zašto se odlučila da iskoristi opciju surogat majke za svoje dečake i, malo je reći šokirala javnost.

Džejmi je napomenula da je bila užasno uplašena trudnoće zbog potencijalnih negativnih efekata koje bi drugo stanje donelo njenoj karijeri.

„Užasavala sam se toga da stavim svoj život na čekanje na dve i više godina“, rekla je ona.

„U mojoj industriji te lako zaborave ako ne radiš samo mesec dana. Stvari se tako brzo razvijaju u našem poslu.“

Surogat majčinstvo je opisala kao kompromis koji je postigla sa svojim mužem Brajanom, a spomenula je i brojne razloge zbog kojih je surogat majčinstvo stigmatizovano u svetu.

„Surogat majčinstvo i dalje prati sramota, to i dalje nije uobičajena praksa i mi nismo bili spremni da podnesemo osudu“, navela je ona, a prenosi BuzzFeed.

„Ljudi će verovatno pomisliti kako sam suviše gorda što nisam htela da budem trudna, ali je komplikovanije od toga“, nastavila je Džejmi dok je objašnjavala zašto je izabrala da surogat majka na svet donese njenu decu.

„Stvar je u tome što sam celog života radila kao luda da stignem tu gde sam sad. Nisam htela da izgubim buduće prilike zbog trudnoće. Ne želim da budem ogorčena zbog toga“, rekla je glumica.

Ove izjave bile su dovoljne da izazovu lavinu komentara na društvenim mrežama, i to uglavnom onih negativnih.

"Sram te bilo, neke žene toliko žele decu, a ne mogu da ih imaju, a tebi je karijera na prvom mestu", "Da sam na njenom mesto bar ne bih davala ovakve izjave", "Ništa gore u poslednje vreme nisam pročitala", moglo se pročitati između ostalog.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs