KO OVDE LAŽE?

NESTALA SA LICA ZEMLJE, SUPRUG TVRDI DA JE NA LEČENJU, MEDIJI DA JE POBEGLA S DRUGIM, A DECA PATE: Ko ovde laže?!(FOTO)

Srceparajuće poruke dece princeze od Monaka koja je nestala...

Celebrities
16:24h Autor:
Foto: Profimedia

Princ Albert od Monaka otkrio je da je njegova supruga, princeza Šarlin, primljena u "ustanovu za lečenje" gde će ostati najmanje nekoliko nedelja nakon što je postalo "očigledno da nije dobro" u roku od nekoliko sati od njenog povratka u Monako, posle 10 meseci u Južnoj Africi. Monarh se sa decom pojavio u javnosti, a mala princeza Gabriela i princ Žak su nosili srceparajuće poruke upućene odsutnoj mami.

Deca su držala transparente na kojima je pisalo: “Mama, nedostaješ nam”.

Princ Albert objasnio je da je njegova supruga, koja je izgledala sve gore, priznala da joj je potrebna pomoć.

Ranije ove godine rekao je da njegova žena pati od infekcije sinusa. Nije otkrio detalje njene bolesti, ali je isključio rak i kovid.

On je nagovestio probleme sa mentalnim zdravljem, rekavši da je “bila preopterećena i da nije mogla da se suoči sa službenim obavezama, životom uopšte ili čak porodičnim životom” i da pati od “iscrpljenosti, i emocionalne i fizičke”.

Princ Albert sa decom
Princ Albert sa decom foto: Profimedia

U razgovoru za magazin People, Albert je rekao da je porodično okupljanje u Monaku prošle nedelje u početku prošlo prilično dobro u prvih nekoliko sati, ali je potom postalo veoma očigledno da Šarlin nije dobro.

Princ je rekao da je proces donošenja konačne odluke o lečenju uključivao sastanak u stilu intervencije sa članovima porodice.

“Seo sam s njom sa braćom i snajom. Ona je već donela svoju odluku, a mi smo samo želeli da ona to potvrdi pred nama. Želela je ovo. Već je znala da je najbolja stvar da ode da se odmori i ima pravi medicinski zaokruženi tretman. I to ne u Monaku. Iz razloga privatnosti, to bi trebalo da bude negde van Monaka”.

Srceparajuće poruke upućene mami
Srceparajuće poruke upućene mami foto: Profimedia

U međuvremenu je otkrio da će Gabrijela i Žak posetiti Šarlin kada dobiju dozvolu lekara.

Francuski časopisi poput Voici tvrdili su da je Šarlin otišla u Švajcarsku, gde postoje brojne specijalističke privatne medicinske klinike.

“Verovatno ću ovo reći nekoliko puta, ali ovo nema nikakve veze sa našim odnosom. Želim da to bude vrlo jasno. To nisu problemi unutar našeg odnosa; ne sa odnosom između muža i žene. To je drugačije prirode”, naglasio je Albert.

Upitan da li su deca bila zaštićena tokom majčinog odsustva, Albert je dodao:

“Trebalo bi da budu zaštićena generalno, ali naravno da su patila zbog odsustva majke. Ali imali su dovoljno razbibrige i porodičnog kruga koji se pobrinuo da im ne nedostaje naklonosti”.

Princ je takođe rekao da mu glasine o stanju njegovog braka “ne smetaju previše”.

Šarlin se prošlog ponedeljka vratila svom mužu i blizancima Žaku i Gabrieli u Monako nakon desetomesečnog odsustva. Ona se oporavljala od operacije nakon infekcije sinusa koju je dobila tokom putovanja u svoju rodnu Južnu Afriku ranije ove godine.

Pre nego što je otišla u januaru, Šarlin je uzburkala duhove u Monaku živeći u skromnom dvosobnom stanu iznad stare fabrike čokolade, a ne u samoj palati.

Odsustvo princeze usledilo je posle glasina prošlog decembra da je Albert imao vanbračno dete (što bi mu bilo treće, ako se dokaže) sa neimenovanom Brazilkom u vreme kada su on i Šarlin, bivša olimpijska plivačica Južne Afrike, već bili u vezi.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs