princeza šarlin

NAJTUŽNIJA PRINCEZA NA SVETU OTKAZALA PRIJEM POVODOM DANA DRŽAVNOSTI: Ovo je razlog!

Princeza Šarlin od Monaka se pre nešto više od nedelju dana vratila u Monako iz Afrike gde je boravila više od šest meseci, što je podstaklo brojne spekulacije da u njenom braku sa princom Albertom postoje problemi.

Celebrities
Autor:
NAJTUŽNIJA PRINCEZA NA SVETU OTKAZALA PRIJEM POVODOM DANA DRŽAVNOSTI: Ovo je razlog!
Foto: Profimedia

Iako su više puta pokušali da opovrgnu glasine, najtužnija princeza na svetu već je otkazala prijem povodom Dana državnosti na koji je trebalo da prisustvuje sa suprugom, princom Albertom.

Najavljeno je da se privremeno povlači iz javnih aktivnosti, a kao razlog navedeni su zdravstveni problemi, piše People.

Samo nekoliko dana nakon njenog povrartka u Monako nakon što je veći deo prošle godine provela u Južnoj Africi, navodi se da je 43-godišnja princeza umorna.

Ona i njen suprug odlučili su da je njeno povlačenje sa predstojećih događaja neophodno za njen oporavak i zdravlje, navodi palata.

U cilju zaštite i privatnosti neophodnih za njen oporavak, lokacija princeze ostaće strogo poverljiva.

- Zbog ove situacije , par sa žaljenjem objavljuje da princeza Šarlin neće moći da prisustvuje ovogodišnjoj proslavi državnog praznika, zajedno sa svojom porodicom i narodom. Čim njeno zdravlje dozvoli, princeza se raduje obavljanju svojih dužnosti.

Da podsetimo princeza Šarlin od Monaka trebalo je da bude pratnja svom suprugu na njegovom službenom putu u Dubai, ali to se nije dogodilo. Umesto nje, 13. novembra u Emirate je otputovala Albertova sestra, princeza Stefani.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs