Pogledajte

PRINCEZA ŠARLIN NAKON 9 MESECI NAJZAD KOD KUĆE: Od žene koja je nekada bila, ostala je ruina... (FOTO)

Vidno mršaviju i bledu princezu Šarlin paparaci su fotografisali na aerodromu

Star look
Autor:
PRINCEZA ŠARLIN NAKON 9 MESECI NAJZAD KOD KUĆE: Od žene koja je nekada bila, ostala je ruina... (FOTO)
Foto: Profimedia

Princeza Šarlin vratila se kući u pravom trenutku – da smiri supruga posle neprijatnih izjava kojima ju je javno „nagradila“ njegova bivša ljubavnica Nikol Koste.

Albert je prošle nedelje izjavio da se nada da će princeza stići u Monako pre državnog praznika, 19. novembra, i želja mu se ispunila. Brzo se oporavila od poslednje, četvrte operacije sinusa i unutrašnjeg uha, koja je obavljena u Južnoafričkoj Republici, pa je na miru mogla da sedne u avion i posle skoro devet meseci odleti na drugi kontinent.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Jutros je privatnim letom stigla u Monako, a limuzina sa obezbeđenjem dočekala ju je na pisti i odvezla do palate. Bila je odevena u crni kombinezon, dok je lice od virusa i radoznalih pogleda zaštitila maskom iste boje.

Ako sve bude u redu, verovatno će sa Albertom za koji dan krenuti put Dubaija, gde bi trebalo da u ime kneževine učestvuju na Svetskoj izložbi „EXPO“. Pored supruga, Šarlin su se najviše obradovala deca, Žak i Gabrijela, koje je, ako izuzmemo jednu nedavnu posetu, proteklih meseci mogla da vidi samo preko video-poziva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs