Neprimereno?

DOK MU ŽENA BOLUJE OD MISTERIOZNOG VIRUSA, ON SE PROVODI SA ŠERON STOUN: Zagrljaj i poljubac pred svima! (FOTO)

Dok se princeza Šarlin mesecima navodno oporavlja od nekog virusa, princ Albert živi punim plućima

Vip priča
Autor:
DOK MU ŽENA BOLUJE OD MISTERIOZNOG VIRUSA, ON SE PROVODI SA ŠERON STOUN: Zagrljaj i poljubac pred svima! (FOTO)
Foto: Profimedia

I dok njegova supruga, princeza Šarlin (43), i dalje boravi u rodnoj Južnoj Africi, princ Albert (63) odlučio je da se ponaša baš kao i uvek, stoga ne čudi što nije želeo da propusti premijeru 25. filma o Džejmsu Bondu.

Kako mu ne bi nedostajalo dobrog društva, sa sobom je poveo i holivudsku zvezdu!

Šeron Stoun, Princ Albert
foto: Profimedia

63-godišnji princ Albert stigao je ruku pod ruku sa Šeron Stoun, koja je izgledala senzacionalno u blještavoj kreaciji koja joj je stajala kao salivena. Njena besprekorna figura, ali i vitke noge došle su do izražaja u srebrnoj haljini s tankim bretelama i vrtoglavim srebrnim sandalama, a s celim stajlingom se savršeno uklopila i njena ležerna piksi frizura.

Šeron Stoun, Princ Albert
foto: Profimedia

Pred okupljenim fotografima prijateljski su se poljubili u obraz i većinu večeri proveli u razgovoru, a mnogi su primetili kako Šeron zapravo neodoljivo liči na njegovu suprugu Šarlin, s kojom ima šestogodišnje blizance. Nije trebalo dugo da krenu nagađanja kako je time zapravo Albert svojoj supruzi poslao skrivenu poruku - da je i te kako zamenljiva.

Šeron Stoun, Princ Albert
foto: Profimedia

Princeza Šarlin i dalje je u Južnoj Africi, gde je otputovala još u maju, a iako su već postojale najave njenog povratka u Monako, to se još nije dogodilo. Štaviše, propustila je baš sve događaje na monegaškom dvoru, pa i prvi dan škole njihovih blizanaca.

Odsustvo princeze Šarlin mnogima je sumnjivo. Naime, ona je u maju otputovala u Južnu Afriku kako bi navodno lično proverila rad dobrotvorne organizacije kojom rukovodi. Pisalo se da će putovanje trajati svega deset dana, ali princeza se još nije vratila, pod izgovorom zdravlja.

Princeza Šarlin
foto: Profimedia

Saopštenje monegaške kraljevske porodice bilo je da će se princeza Šarlin vratiti u Monako čim se oporavi od virusa, ali više nikome nije jasno koji je to virus koji je gotovo punih pet meseci drži na drugom kontinentu...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs