Sprema se ludilo

TRAMPU SE SPREMA HAOS, BIVŠI PR ĆE SVE DA OTKRIJE: S kim je varao Melaniju, ove lascivne stvari je govorio ženama?!

Stefani Grišam, nekadašnja portparolka Bele kuće i šefica kabineta bivše prve dame Amerike uskoro će objaviti knjigu, koja će izazvati totalni haos

Šuška se
Autor:
TRAMPU SE SPREMA HAOS, BIVŠI PR ĆE SVE DA OTKRIJE: S kim je varao Melaniju, ove lascivne stvari je govorio ženama?!
Foto: Profimedia

Dok je trajala predsednička kampanja, ali i nakon što je postao 45. predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp se suočavao s brojnim optužbama za neverstvo i seksizam. Čini se da ni nakon što je Tramp izašao iz Bele kuće neće prestati priče o njegovom neprikladnom ponašanju, piše Glossy.

Stefani Grišam, nekadašnja portparolka Bele kuće i šefica kabineta bivše prve dame Amerike Melanije Tramp, uskoro će objaviti knjigu I’ll Take Your Questions Now, a u njoj iznosi brojne javnosti nepoznate detalje o bivšem predsedniku i njegovoj supruzi.

Ona, između ostalog, tvrdi da je Donald Tramp bio opsednut neimenovanom ženom koja je radila u njegovom timu za odnose s medijima. Navodno je on u svakom trenutku morao da bude svestan toga gde se ona nalazi, govorio je da "želi da je vidi otpozadi" i tražio da je dovedu u kabinu predsedničkog aviona.

Po svemu sudeći, njegova supruga Melanija bila je svesna svega, a nakon što je porno zvezda Stormi Danijels javno pričala o tome da je imala odnose s Trampom u danima nakon što se Melanija porodila i donela na svet sina Barona, tadašnja prva dama ga je u javnosti podržala, a "iza scene kaznila".

Grišamova piše i da je tada doživela profesionalnu noćnu moru: Tramp ju je pozvao da joj tačno opiše kako izgleda njegov polni organ, budući da je Stormi Danijels tvrdila da ju je njegov penis podsetio na "pečurku iz Super Marija" i da ne može da se pohvali nekom dužinom.

Donald Tramp navodno kipti od besa zbog predstojećeg objavljivanja knjige, a za CNN je izjavio da je Grišamovu "platila radikalno levičarska izdavačka kuća da o njemu govori ružne i neistinite stvari".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs