BIVŠA PRVA DAMA

OD PRVE DAME AMERIKE DO NESTALE OSOBE: Šta se dogodilo sa Melanijom Tramp - i zašto joj se gubi svaki trag?!(FOTO)

Od kako je napustila Belu kuću, bivša prva dama kao da je nestala sa lica zemlje...

Celebrities
21:27h Autor:
OD PRVE DAME AMERIKE DO NESTALE OSOBE: Šta se dogodilo sa Melanijom Tramp - i zašto joj se gubi svaki trag?!(FOTO)
Foto: Profimedia

Od kako je porodica Tramp napustila Belu kuću u januaru, sa svega par pojavljivanja od tada, javnost je i više nego znatiželjna da sazna šta se dešava sa bivšom Prvom damom i gde je nestala u proteklih pola godine.

Glasine da se rastaje od Donalda, samo je pojačala činjenica da se nije pojavila ni na proslavi njegovog 75. rođendana 14. juna.

Prva dama Palm Biča

Melanija izbegava javna pojavljivanja sa Trampom od kako ga je Džo Bajden zamenio na mestu predsednika u januaru. No, posetioci njihove Mar-a-Lago nekretnine na Floridi, primetili su bivšu manekenku u pratnji sina Barona na ovom mestu. Naime, svo troje su se tada pojavili u privatnom klubu, gde su dobili ovacije i aplauze od strane Donaldovih fanova.

Melanija je otvorila i kancelariju u rezortu na Palm Beču, a izveštaji sugerišu kako planira da nastavi svoju inicijativu "Be best", koja se fokusira na dobrobit dece - baš u ovoj lokalnoj zajednici.

Melanija Tramp
Melanija Tramp foto: Profimedia

Gospođa nezavisna

Poput ostalih članova porodice, uključujući i Donalda Juniora i Tifani, i lepa Slovenka traži nekretninu izvan Mar-a-Lago imperije. Kada je porodica bila smeštena u Njujorku, Melanija je imala svoj stan, odvojen od njihovog penthausa u Trump Touer-u na Petoj aveniji, pa činjenica da i sada želi privatnost ne bi trebalo da čudi.

Međutim, izveštaji o njenoj potrazi za novim domom poslužili su da raspire spekulacije o razvodu od bivšeg predsednika.

Povratak u Veliku jabuku

Melania je oduvek volela glamurozan život Njujorka, a poslednje zabeleženo kretanje bivše Prve dame bilo je upravo na ulicama ovog grada dok je napuštala Trump Touer. Činjenica da se ovde nalaze i njena sestra Ines Knaus, kao i roditelji Viktor i Amalija Knaus - koji su dobili američko državljanstvo, upućuje na to da bi bivša Prva dama u Velikoj jabuci, ipak, mogla ostati do daljnjeg.

Melanija Tramp
foto: Profimedia

Politički izvor bivšeg predsedničkog para otkrio je da je Melanija zadovoljna što provodi vreme sa porodicom i da njen suprug nema problema sa tim dok god je ona srećna, ne opterećuje ga i pojavljuje se na javnim skupovima samo kada mu je potrebna.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs