STREET STYLE

OVO JE ODEVNI PREDMET No 1 OVE JESENI: Evo kako da savršeno iskombinujete oversize košulju!(FOTO)

Oversize košulje su hit odevni komad ove jeseni, a evo kako da ih nosite

Moda
Autor:
OVO JE ODEVNI PREDMET No 1 OVE JESENI: Evo kako da savršeno iskombinujete oversize košulju!(FOTO)
Foto: Shuterstock

Jesenja modna sezona je pred nama, a u njoj se već izdvojio jedan trendi odevni komad – a to je oversize košulja. Ovaj komad je multifunkcionalan i možete ga nositi uz veliki broj različitih autfita, kako uz one koji još uvek pripadaju kraju leta, tako i one koji najavljuju hladnije dane. Oversize košulja uvek je stajliš, praktična je za izlaske sa prijateljima, ali i za dejt veče i čak odlazak u kancelariju, a mi vam u nastavku teksta predstavljamo šest načina na koje je možete nositi. Verujte nam, nećete se pokajati, ovo je komad koji već nose sve poznatije modne blogerke i stilske ikone na Instagramu.

Oversize košulja i šorts

Znamo da vreme za letnje šortseve prolazi, ali jesenji šortsevi takođe su odlična opcija. U septembru možete nositi oversize košulju uz šorts, unihopke i plitke čizme ili mokasine, a ako vas posluži dobro vreme, možete nositi i elegantni šorts uz sandale. U svakom slučaju, oversize košulja je must-have ove jeseni, a odlično izgleda kada je na samo jednoj strani upašete u šorts, a sa druge strane ostavite puštenu.

Košulja i midi (sjajna) suknja

Ovo je odlična odevna kombinacija za odlazak na poslovnu večeru, ali i dejt ili neku drugu svečaniju priliku – i sa njom garantovano nećete pogrešiti. Klasičnu, veliku belu košulju uklopite uz suknju srednje dužine sa šljokicama, ili u atraktivnom dezenu, a celu kombinaciju zaokružite sandalama na štiklu. Uz ovaj look možete ukoliko je hladnije uklopiti i patike, a aksesoar koji ne bi trebalo da zaboravite je - mala torba u boji suknje.

Košulja kao mini-haljina

Vaša omiljena oversize košulja ove jeseni može imati i ulogu mini-haljine, u kojoj ćete otići na dejt ili u izlazak sa prijateljicama. Ovaj tip košulje-haljine možete nositi kako uz elegantne sandale, tako i uz polu-duboke chunky čizme, sve u zavisnosti od estetike koju želite da postignete. Predlažemo vam da se u ovom slučaju odlučite za košulju u neobičnoj i efektnoj boji, koja će biti upadljiva i koja će se uklopiti uz vaš ten i boju kose. Možete se odlučiti i za dezeniranu košulju, a ukoliko želite – opcija je i da je strukirate kaišem ili pojasom.

Košulja i muške (boyfriend) pantalone

Praktičan i komforan način da nosite oversize košulju ove jeseni je da je uklopite uz takođe udobne, široke boyfriend pantalone (koje zaista možete pozajmiti od svoj partnera). Ovo je ultimativni cozy look za jesen, koji je savršen za duge dane u kancelariji, u kojima želite da uživate u maksimalnoj udobnosti. Sa ovom odevnom kombinacijom svaki odlazak na posao lakše će vam pasti, a predlažemo da je uklopite uz elegantne mokasine.

Košulja u efektnoj/jarkoj boji

Košulju možete tokom toplijih jesenjih dana nositi i umesto jakne, a u tom slučaju bilo bi dobro da se odlučite za model u jarkoj, upadljivoj boji, koja će dati novu svežinu svim vašim autfitima uz koje je uklopite. Ipak, imajte na umu da bi ta boja trebalo da bude na tamnijem spektru, kako bi bila praktičnija za nošenje, jer ćete je nositi kao jesenju jaknu. Izbegavajte bele, bež, žute i pastelne nijanse, i držite se tamnijih zelenih, plavih, narandžasto-crvenih ili pink tonova.

Košulja u "all white" (sve belo) autfitu

Naravno, all white autfiti i ove jeseni su, kao i uvek, aktuelni – a možete ih nositi u slojevitom stilu, uz veliku belu košulju. Ovo je bezvremenski način da silizujete belu košulju, i jednostavno prevazilazi svaki modni trend.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs