Izabrao drugu stranu

MEGAN IZVISILA, SAD JE OČAJNA - OBAMA JE NIJE POZVAO NA ROĐENDAN: Evo zašto se ona i Hari nisu našli na spisku zvanica!

Bivši američki predsednik priklonio se Elizabeti, Vilijamu i Kejt

Šuška se
Autor:
Foto: Profimedia

Bivši američki predjednik Barak Obama svoj 60. rođendan odlučio je da obeleži velikom proslavom, koja je uključivala i mnoge svetske face s A liste, a na istoj, uprkos njenim očekivanjima, nije se našlo ime Megan Markl i princa Harija.

Kako otkriva novinarka Anđela Levin, nekadašnja američka glumica, koja je svoj 40. rođendan proslavila na isti dan kada i Obama, 4. avgusta, očajnički je želela je da bude na listi zvanica.

"Rečeno mi je da uprkos tome što je bila svesna da neće moći da prisustvuje istoj, Megan je očajnički želela da ima status posebnog gosta na Obaminoj rođendanskoj proslavi", rekla je Levin i objasnila kako je zbog pandemije korona virusa morao da smanji listu zvanica, ali, ni na orginalnoj listi ime princa Harija i njegove supruge nije bilo zapisano.

A onda se saznala i druga strana priče, u kojoj se tvrdi kako Mišel i Barak Obama nisu želeli da pozovu Harija i Megan i to iz jednostavnog razloga, a to je što su u porodičnoj svađi odlučili da stanu na stranu princa Vilijama i Kejt Midlton.

Naime, bivši predsednički par je iz poštovanja prema kraljici Elizabeti doneo takvu odluku, uprkos tome što im je Hari bio drag, ali, očigledno, Megan Markl im i ne prija preterano.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...