Gala proslava

KAD MEGAN MARKL SLAVI, TO IZGLEDA OVAKO: Specijalna žurka za 40. rođendan!

Hoće li među gostima biti nekoga iz kraljevske porodice?

Šuška se
10:24h Autor:
KAD MEGAN MARKL SLAVI, TO IZGLEDA OVAKO: Specijalna žurka za 40. rođendan!
Foto: Profimedia

U sredu, 4. avgusta, Megan Markl proslaviće 40. rođendan, a u javnost je procurela informacija da je za pripremu proslave unajmila Kolina Kauija, organizatora zabava koji je inače zadužen za žurke Opre Vinfri. Zabava bi trebalo da se održi u njenom raskošnom domu u Santa Barbari jer kuća od 15 miliona dolara ima ogromnu baštu i dovoljno privatnosti za bezbrižnu zabavu gostiju kojih će biti oko 65.

"Megan želi malo druženje pa je pozvano oko 65 ljudi, uključujući najbliže prijatelje i porodicu. Kolina joj je preporučila Opra, jer on organizuje fantastične zabave", rekao je britanskim medijima izvor blizak vojvotkinji od Saskesa.

Očekuje se da će na rođendanskoj zabavi biti Opra i Gejl King, s obzirom da se Megan s njima zbližila otkako se preselila "preko bare".

Na svom, već nekoliko godina izbrisanom blogu The Tig, Megan je 2016. otkrila zašto voli rođendane:

"Moja mama je uvek govorila da su rođendani tvoje lične nove godine, tvoja prilika da doneseš odluke samo za sebe i šta sebi želiš u godini koja je ispred tebe", napisala je svojevremeno.

Ranije rođendane Megan je obeležavala na različite načine. Za svoj 36. rođendan otputovala je s princem Harijem u Bocvanu, gde su radili sa uruženjem Slonovi bez granica.

Svoj 37. rođendan, prvi s titulom vojvotkinje, bila je gošća na venčanju prijatelja svog supruga, Čarlija van Strobenzija i Dejzi Dženks. Sledeći rođendan, njen 38., par je proveo u društvu tek rođenog sina Arčija kod kuće u Frogmor Kotidžu, pre nego što su odleteli na Ibicu na porodični odmor.

Prošlogodišnja proslava 39. rođendana bile je mirna jer su se Hari i ona tek preselili u novi, impresivni dom u Kaliforniji. Ali, kako god proslavila ovaj okrugli rođendan, zabava će verovatno biti skromnija od one koju je imala povodom rođenja prvog deteta 2019. godine.

Megan je tad odletela privatnim avionom u Njujork gde je u ekskluzivnom hotelu The Mark priređena raskošna zabava za njene prijateljice među kojima su se našle Opra Vinfri, Serena Vilijams i Amal Kluni, a taj "sport" koštao je pola miliona dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs