Više nema ničiju podršku

KAMILA JE JEDINA VOLELA MEGAN MARKL: Zbog ovoga ju je i ona zauvek otpisala!

Iako je Megan bila bliska sa suprugom princa Čarlsa, Kamilom Parker-Bouls, nakon događaja u martu 2020. godine, kada ju je svojim potezom dovela do granice ludila, vojvotkinja od Kornvola odlučila je "da je precrta"

Vip priča
Autor:
KAMILA JE JEDINA VOLELA MEGAN MARKL: Zbog ovoga ju je i ona zauvek otpisala!
Foto: Profimedia

Još uvek niko ne zna hoće li se Megan Markl i princ Hari vratiti u Veliku Britaniju ovog Božića, a potom i povodom velikog kraljičinog jubileja, ali jedno je sigurno - vojvotkinja od Saseksa u kraljevskoj porodici više nema nikakvu podršku.

Iako je Megan bila bliska sa suprugom princa Čarlsa, Kamilom Parker-Bouls, nakon događaja u martu 2020. godine, kada ju je svojim potezom dovela do granice ludila, vojvotkinja od Kornvola odlučila je "da je precrta". Sada i ako dođe u Veliku Britaniju, Megan neće imati više nikoga na svojoj strani, budući da se zamerila ama baš svima.

I vojvotkinja od Saseksa i te kako je svesna napetosti koja postoji između njih i ostatka kraljevske porodice.

Sada je svesna da joj pomoći neće ni Kamila, koja joj je bila naklonjena. Naime, upravo je druga supruga princa Čarlsa od samog početka pružala podršku Megan, najviše jer je i sama prošla kroz slično. Upravo zbog toga želela je da joj pomogne i da je upozna s kraljevskim protokolima, ali i svim pravilima. Dve dame su se često družile, a imale su i zajedničke teme poput joge, ali i vina. Ali, 6. mart 2020. pokazao se kao prelomni trenutak i to nakon što je Megan donela odluku koja se nije svidela Kamili.

Kamila Parker
foto: Profimedia

Kako je otkrio biograf Endrju Morton, toga dana je Kamila održala važan govor povodom 10. godišnjice festivala koji se održao u Londonu, posvećenog svim ženama sveta. Umesto da je podrži i sama joj javno da podršku u borbi za žene žrtve nasilja, Megan Markl je odlučila da ode u nacionalno pozorište, insistirajući na tome da se njene fotografije objave u svim medijima.

Tako je snažan govor, koji je trebalo da bude prioritet, pao u drugi plan, a Kamila joj to nikad nije zaboravila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs