Ne zna više kako da privuče pažnju

MADONA (63) PREVAZIŠLA SAMU SEBE - CELOJ NACIJI POKAZALA ZADNJICU: Svi opet pričaju o njenom skarednom ponašanju! (FOTO)

U želji da spreči dalji skandal, Felon je skinuo sako i pokušao da sakrije Madoninu zadnjicu, ali videvši njegovu nameru, pevačica je odlučila da uradi upravo suprotno

Celebrities
Autor:
MADONA (63) PREVAZIŠLA SAMU SEBE - CELOJ NACIJI POKAZALA ZADNJICU: Svi opet pričaju o njenom skarednom ponašanju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pop pevačica Madona sinoć je gostovala u tok šou emisiji The Tonight Show, i ponovo uspela da zaprepasti sve, uključujući i voditelja Džimija Felona.

Naime, 63-godišnja pevačica je, nakon što je Felon rekao kako ona sve uvek uradi prva i kako uvek uspeva da iznenadi ljude i "naruši mir", odlučila da to još jednom demonstrira na licu mesta.

U oskudnoj odeći u kojoj je stigla na snimanje, legla je na Felonov sto i podizala jednu nogu. U želji da spreči dalji skandal, Felon je skinuo sako i pokušao da sakrije Madoninu zadnjicu, ali videvši njegovu nameru, pevačica je odlučila da uradi upravo suprotno - ustala je sa stola, leđima se okrenula prema kameri i podgla suknju.

Madona
foto: Profimedia

Od sramote, Felon je pokrio lice sakoom, dok je Madoni cela situacija bila beskrajno smešna.

Naravno, snimak je momentalno postao tema broj 1 na društvenim mrežama, a korisnici su saglasni u jednom - Madona više ne zna kako da privuče pažnju na sebe, i definitivno ne ume da se ponaša u skladu sa svojim godinama.

Madonna refuses to act her age and flashes her backside on late night talk show Ferrari Press Agency Madonna 1 Ref 13351 08/10/2021 See Ferrari pictures Pictures must credit: NBC

Kako vi ocenjujete ovo Madonino ponašanje?

Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs