Šta vi kažete?

TUŽNO COKĆEMO NA NOVO MADONINO LICE: Sramotno je da ovako izgleda žena od 63 godine! (FOTO)

Kad god Madona svoje lice pokaže na društvenim mrežama, u nama umre još jedna nada. Zar je ovo Madona?

Lifestyle
Autor:
TUŽNO COKĆEMO NA NOVO MADONINO LICE: Sramotno je da ovako izgleda žena od 63 godine! (FOTO)
Foto: Profimedia

Madona je revolucionar. Madona je neko ko pomera granice, ko izaziva, ko čačka.. Ova žena koja se pokazuje na Instagramu, čije je lice provučeno kroz milion digitalnih filtera - ovo nije Madonu koju poznajemo!

Oni koji je vole kažu da je ovo njen način da zadirkuje, da nam "dupe pomera" dok se mi nerviramo kako može ovo sebi da radi neko ko ima šezdeset i kusur godina?!

Madona
foto: Profimedia

Danas Madona izgleda kao da ima 16 godina. Obučena je urbano, kao neka tinejdžerka koja se zabavlja sa simpatijom u svojoj devojačkoj sobi. Možda je to novi Madonin san - fantazija: da se vrati u mladost, pa da živi kako danas žive tinejdžerke?! Da živi drugu mladost. Ali šta je sa njenim životom odrasle žene? Dok ona glumi tinejdžerku, kod sebavi njenim životom?

Madona
foto: Profimedia

Gde su njeni prijatelji dok se Madona ljubi sa 40 godina mlađim momkom? Dok ide na još jednu operaciju, ko joj drži ruku na bolničkom krevetu?

Svet nemoćno i tužno cokće na vanzemaljsko lice pop ikone. Plastični hirurg Geri Linkov potvrdio da Madona već decenijama koriguje lice različitim estetskim zahvatima, a njegova procena je da je ona od 1982. pa do danas radila tri fejsliftinga, tri puta je podizala obrve, dva puta kapke, mnogo puta je ubrizgala filere, a ne isključuje ni činjenicu da je radila implante na vilici i da je uklanjala višak masti.

"Nije pohvalno, sramotno je da ovako izgleda jedna žena od 63 godine," komentar je jedne žene ispod nove fotografije pevačice.

Da li se slažete sa njom? Da li je stvarno sramota da jedna žena sa toliko životnog iskustva menja svoj izgled jer nije zadovoljna sobom? Da li je stvarno sramota što Madona ne može da prihvati da stari? Što ne može da prihvati sebe sa šezdeset i tri godine?

Mislim da joj najviše zameramo što se danas, po nama, bori za pogrešan tabor! Što toliko glorifikuje mladost, a negira starost! To je ono što nas najviše boli, kada je Madona u pitanju!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs