Priča se

MADONINO NOVO LICE JE ZBUNILO SVE: Da li je ipak moguće od babe napraviti devojku? (FOTO)

Madona je obrnula starenje - sada je opet tinejdžerka, samo što je publika sada preuzela ulogu roditelja pa sa nevericom gleda na njeno sramoćenje po drušvenim mrežama

Galerije
11:32h Autor:
1 / 7 Foto: Profimedia

Društvo propagira mladalački izgled. To je činjenica. Zbog toga stičemo utisak da je sramota ostariti. Ako imaš bore - aljkava si; ako imaš sedu kosu - zapustila si se...

Ali gde je granica? Da li današnje žene zaista moraju s godinama da postaju sve mlađe? Da zatežu lice tolko da ne mogu da se nasmeju? Da ne mogu da pokažu tugu?

Madona je oduvek važila za nekoga ko prkosi trendovima i težila je da trendove stvara sama. Ali u poslednje sama Madona se pretvorila u devojčicu. Bukvalno! Madona na fotografijama s početka karijere izgleda starije nego Madona danas. Dokaz su ove dve fotografije:

1 / 2 Foto: Profimedia

Mada je oduvek bila draga publici, dočekali smo da Madonu danas ne shvataju. Komentari ispod njenih novijih fotografija na društvenim mrežama su iskreni i ne baš laskavi prema kraljici popa: "Ženo ti imaš 63 godine, ovo je sramotno! Uozbilji se!"

Ali Madona ne namerava da posustane. Ponaša se kao klasična tinejdžerka, samo što je sada njena publika preuzela ulogu roditelja. Zbog toga nam svima teško padaju njeno sramoćenje na društvenim mrežama gde pozira bukvalno gola, pokazujući najnovije radove plastičnih hirurga.

I kad će tome doći kraj? Šta još možemo da očekujemo do Madone, kad je do sada uradila već sve i više od toga?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

MadonaIzgled