Neverovatno

ZAŠTO SVI GLUMCI MISLE DA JE DŽARED LETO POTPUNO LUD: Jezivo i bolesno je ono što on radi drugima!

Dok Džared Leto kaže da mu ove metode pomažu da bolje uđe u lik, drugi glumci se samo krste!

Galerije
Autor:
1 / 5 Foto: Profimedia

Glumac Džered Leto, 26. decembra slavi pedeseti rođendan! Tom prilikom smo prikupili najjezivije informacije o ovom glumcu kojeg Holivud smatra čudnim, ali genijalnim:

1. Džered Leto poslao bizarne poklone svojim kolegama iz Odreda samoubica

U stvari, postoji neka pogrešna interpretacija oko ove priče, iako je Džered Leto poslao neke čudne poklone ekipi Odreda samoubistava kako bi sam ušao lakše u ulogu Džokera. Reč je o kutiji metaka, mrtvom pacovu i mrtvoj svinji. Međutim, glumac se pobrinuo da demantuje da je slao korišćene kondome. On je objasnio da je kondome izvadio iz omota, ali da oni nisu korišćeni.

2. Osim glume, Džared Leto je i pevač benda koji deli sa bratom Šenonom Letom i prijateljem iz detinjstva Tomom Milićevićem. Ime benda je "30 sekunda do Marsa".

Džared Leto, Džerad Leto
foto: Profimedia

3. On je preuzeo ulogu zavisnika od heroina u hvaljenom filmu iz 2000. „Rekvijem za san“. U pripremama za ulogu izgubio je 28 kilograma kako bi mogao da izgleda kao zavisnik od heroina.

4. U većini filmskih uloga u kojima je Džered Leto, on igra lik koji se na neki način nakaza. Ovi filmovi uključuju „Rekvijem za san“, „Borilački klub“, „Soba panike“ i „Američki psiho“.

5. Da bi se pripremio za ulogu u filmu „Poglavlje 27“ iz 2007. godine, ugojio se zapanjujućih 62 kilograma.

6. Godine 2006. ponuđena mu je glavna uloga u hvaljenom filmu „Zastave naših očeva“. Na kraju je odbio ulogu da bi mogao da provede više vremena sa svojim bendom.

7. Leto živi veoma aktivan život. Njegovi hobiji uključuju razne sportove i fizičke aktivnosti, uključujući planinarenje, snoubord i skejtbord.

8. U intervjuima je izjavio da je jedno od najtežih i najemotivnijih iskustava u njegovom životu bilo kada mu je pas Juda preminuo 2007.

9. Naterao sve zaposlene u produkciji da ga oslovljavaju sa Gospodin Dž, tokom snimanja. To čudno ponašanje, obrazložio je time da želi što bolje da se unese u lik Džokera.

10.Da bi što dublje ušao u lik Džokera, Leto se posavetovao sa šamanima. Smatrao je da nije dovoljno što je samo lud, nego Džoker mora da ima i tu magijsku osobinu ličnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs