stenli tuči

IZGUBIO ŽENU OD RAKA, PA SE I SAM RAZBOLEO: Ispovest omiljenog glumca o zdravlju i novoj ljubavi! (FOTO, VIDEO)

Ljudi umeju da kažu da ljubav može da nam da snagu da prebrodimo i najteže trenutke. Za Stenlija Tučija, kome se svet srušio kada je izgubio prvu suprugu, i kada je postao samohrani roditelj troje dece, ponovno zaljubljivanje je značilo - nov početak.

Vip priča
08:14h Autor:
IZGUBIO ŽENU OD RAKA, PA SE I SAM RAZBOLEO: Ispovest omiljenog glumca o zdravlju i novoj ljubavi! (FOTO, VIDEO)
Stenli i Felisiti Tuči, Foto: Profimedia

Nova ljubav, ne samo da mu dala da ponovo oseti sreću, već i da preživi još jednu tešku sekvencu u svom životu - borbu protiv raka.

Tri godine pre nego što se suočio sa najtežim momentima u životu, Stenli Tuči je bio na samom vrhuncu svoje karijere. Sa svojom suprigom Ketrin, Tuči je bio na crvenom tepihu i premijeri filma "Đavo nosi Pradu." Ali nije sve bilo tako savršeno kao što je izgledalo. Kejt je imala raka dojke.

Tog dana, uživajući na crvenom tepihu sa ostalim kolegama, par je upoznao rođenu sestru Emili Blant, koja će nekoliko godina kasnije postati njegov životni partner i najveća podrška.

2009. godine Kejt je izgubila bitku sa rakom. Uprkos bolu, Stenli je bio jak zbog dece, Kamile, Nikola i Isabel. Tek 2011. godine u julu mesecu, na venčanju Emili Blant i Džona Krasinskog, Stenli je ponovo sreo njenu sestru Felisiti, koju je onomad upoznao sa svojom suprugom.

ON JE IMAO 29, ONA 12. GODINA: Čuveni FRANCUSKI REDITELJ ju je zaveo, napravio dete i odbacio zbog Mile Jovović! (FOTO)

Stenli Tuči
foto: Profimedia

Stenli, koji obožava hranu, bio je začuđen apetitom koji je Felisiti imala. "Nikada nisam upoznao nekoga ko toliko voli da jede i nekoga ko toliko uživa u hrani." Tako su počeli da pričaju o strasti prema kuvanju i dogovorili se da se nađu nekad i da probaju neka jela - zajedno.

Prvi put kada su izašli, posetili su jedan mali restoran, gde hrana nije bila neka, ali oni su se proveli - sjajno. Onda su posetili jedno drugo mesto. Posle nekoliko sati, glumac više nije mogao da jede, ali Felisiti je i dalje imala apetita pa je naručila i platu sireva. "Mislio sam da je to sjajno", rekao je jednom poznati glumac.

Tuči je jednom izjavio kako mu je jako važno da neko voli da jede i da jedino preko hrane može nekoga da upozna jako dobro. Pa tako, nije bilo iznenađenje da je njegova veza sa Felisiti veoma brzo počela.

Neko vreme su proveli zajedno u Londonu, da bi ona ubrzo krenula da dolazi kod njega u Ameriku.

Nije prošlo mnogo vremena kada je Tuči odlučio da je zaprosi. Bili su u Berlinu. Nakon veridbe, Stenli se uspaničio, i počeo da se oseća krivim zbog pokojne žene. "Na početku, bilo mi je teško da se opustim i da nastavim dalje."

DŽONI DEP POKAZAO KOLIKO VOLI I POŠTUJE SRBE: Na suđenje poneo poklon iz naše zemlje, Biković se ODUŠEVIO ovim potezom!

Stenli Tuči
foto: Profimedia

Ipak, nije dozvolio da osećaj krivice uništi ovo što je imao sa Felisiti. Par se venčao godinu dana kasnije na maloj ceremoniji. Nekoliko meseci kasnije priredili su veliku žurku, gde je Emili Blant bila glavna deveruša.

Posle venčanja, Stenli je doneo odluku da se preseli na drugi kraj sveta, u London i da tamo započnu novi život. "Nisma želeo da živim više u Vestčeseteru. Kada mi je žena umrla, bio sam sam i nisam imao šta da radim. Ovo je za mene bila dobra odluka."

Felisiti se sjajno našla u ulozi maćehe. "Brine za moju decu kao da su njena." Par je dobio dvoje dece u braku - Matea i Emiliju.

OSTAVLJEN KAO BEBA, MAJKA MU JE UMRLA NA RUKAMA, A ŽIVOT OBELEŽILE TRAGEDIJE: Hvala Bogu da sam usvojen! (FOTO)

Stenli Tuči
foto: Profimedia

Sreća se vratila u njegov život ali onda je nastupio novi pakao. Glumac je počeo da oseća bol u vilici. 2017. godine dijagnostifikovan mu je rak jezika. Tumor je bio velik i glumac je morao da odmah krene sa hemoterapijom. Dugo nije mogao samostalno da se hrani, pa je zavisio od cevčice kroz koju je dobijao hranu.

Ovo je bio težak period za porodicu."Deca su bila potrešena. Hranio sam se na cevćicu skoro šest meseci."

Njegova supruga je hrabro stajala uz njega uz sve lomove. "Ona mi je pomogla da sve ovo preguram", rekao je u jednom intervjuu.

Felisiti, koja je književni agent, postala je njegov menadžer. Objavili su zajedno knjigu io hrani i njegovoj borbi sa rakom.

Tokom lečenja, glumac je imao problema da oseti ukus hrane, izgubio je apetit i dobio plikove i infekcije unutar usne duplje. Ipak, sreća je bila na njegovoj strani, povratio je ukus. "Kada ste primorani da živite bez nečega što volite, baš kao kada ste primorani da živite bez nekoga koga volite, utoliko to više cenite kada se vrati. A ja sam imao sreće pa mi se ukus vratio."

Sada, možemo videti kako Stenli svakodnevno deli interesantan sadržaj vezan za hranu preko svog Instagram profila, sa Felisiti deli recepte ali i dokazuje da život može biti mnogo lepši kada se usudite da ponovo nekoga zavolite.

Stenli Tuči je u toku karantina u Italiji snimio serijal o hrani za CNN, " Stanley Tucci: Searching for Italy" koja je jedna od najgledanijih emisija ovog tipa u poslednjih nekoliko godina, a uskoro nas čeka i sledeća sezona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs