PETA VILSON

MUŠKARCI SU LUDELI ZA OVOM ŽENOM LEDENE LEPOTE: Danas ima 51 GODINU i izgleda potpuno drugačije! (FOTO)

Serija "Nikita" je na malim ekranima prikazana premijerno 1997, a dugo je važila za jednu od najpopularnijih kako u svetu, tako u Srbiji. Ako ste pogledali bar jednu epizodu nemoguće je da ste zaboravili lik prelepe i opasne plavuše Nikite, po kojoj serija i nosi ime.

Star look
Autor:
MUŠKARCI SU LUDELI ZA OVOM ŽENOM LEDENE LEPOTE: Danas ima 51 GODINU i izgleda potpuno drugačije! (FOTO)
Peta Vilson, Foto: Profimedia

Uloga fatalnog tajnog agenta poverena je tada 27-godišnjoj australijskoj glumici Peta Vilson. Na audiciju za spomenutu ulogu prijavilo se više od 200 kandidatkinja, ali je producentima za oko zapala baš ona - iako je bila tek studentkinja glume i bez prethodnih zapaženih aranžmana.

Ispostavilo se da su napravili najbolji mogući izbor - Peta je briljirala u ovoj ulozi koja joj je donela svetsku slavu, uspeh i bogatstvo, a na njene čari je malo ko ostao imun.

Muškarci su uživali u pogledu na njenu izvajanu figuru, prelepo lice i ledeno plave oči, ali danas, 21 godinu nakon kraja serije, ova dama gotovo da ne liči na sebe!

Vilsonovoj specifična lepota i veliki uspeh serije ipak nisu pomogli da se upiše na holivudsku A listu. Ona je nastavila da snima brojne filmove, iako ne blokbastere, ali je digla ruke od glume 2012. godine, snimivši još samo jednu epizodnu ulogu 2015.

Tada je u jednom intervjuu ispričala da joj ne nedostaju ni gluma ni svet glamura, te da joj je prioritet porodični život i vaspitanje sina Marloua, kog je dobila u braku sa scenaristom Demijenom Harisom.

Peta se aktivno bavila dizajnom - imala je svoj brend donjeg veša, ali je nedavno obustavila proizvodnju i zatvorila prodavnicu. Tek ponekad snimi poneki dokumentarac ili se pojavi u televizijskim emisijama.

No, zanimljivo je da je ova 51-godišnja dama, koja je nekada lomila srca zavodnicima poput Rasela Kroa i Mika Džegera, danas ipak izgleda nešto drugačije - odustala od imidža fatalne zavodnice, ali je i dalje veoma lepa i negovana žena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs