INTERVJU ZA MAGAZIN VOG

CEO ŽIVOT MI SE RASPAO U TOM TRENUTKU: Adel nikad iskrenije o razvodu, sinu i karijeri! (FOTO)

Britanska pop pevačica Adel je pozirala za novembarsko izdanje "Voga" i tom prilikom govorila je o majčinstvu, razvodu, novom albumu i zašto je on poseban.

Star look
Autor:
CEO ŽIVOT MI SE RASPAO U TOM TRENUTKU: Adel nikad iskrenije o razvodu, sinu i karijeri! (FOTO)
Adel, Foto: Profimedia

Pevačica je godinu nazvala "godinom anksioznosti", koja je porasla razvodom za koji kaže da je prošao "glatko koliko jedan razvod uopšte i može da prođe". Napomenula je da je napustila sada već bivšeg superuga Sajmona Koneckog i da to nije uradila "bila bi nesrećna da sebe nije stavila na prvo mesto". Takođe se dotakla odnosa sa svojim sinom: Jednog dana, kada je imao samo šest godina rekao mi je u lice: "Vidiš li me?, ja sam rekla da. A on je mi je rekao kako on ne može da me vidi. Pa, ceo život mi se raspao u tom trenutku. Znao je da nisam tamo, pored njega, psihički".

Rešila je da od "tada počne da deli sa njim sve" i takođe je napisala pesmu za svog sina Anđela. Istakla je da se novi album razlikuje od drugih: "Shvatila sam da sam ja problem i radim na tome da se vratim. Znam šta želim. I zaista znam šta ne želim", rekla je Adel.

Intervju su propratile i prelepe fotografije koje je radio Alaster Maklelan. Na njima, diva izgleda besprekorno, a posebno je medijima interesantna naslovna strana na kojoj Adel pozira u raskošnoj zelenoj haljini.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

AdelVog