RAZVOD OD MILIJARDERA

ONA JE POSTALA NAJBOGATIJA RAZVEDENA ŽENA U BRITANIJI: Po milionima na računu ne može joj prići ni kraljica Elizabeta II

Kirsti Bertareli se u tajnosti razišla od supruga Ernesta, a u brakorazvodnoj parnici je postala bogatija za čak 350 miliona funti.

Celebrities
Autor:
ONA JE POSTALA NAJBOGATIJA RAZVEDENA ŽENA U BRITANIJI: Po milionima na računu ne može joj prići ni kraljica Elizabeta II
Foto: Profimedia

Bivša miss Velike Britanije, Kirsti Bertareli (50) razvela se od supruga milijardera Ernesta Bertarelija nakon 21 godinu braka.

"Ernesto i Kirsti s tugom potvrđuju da su se razveli. Odluka je zajednička, sporazumno su se razveli.", rekao je njihov portparol za Daily Mail, dok je par odbio da govori o iznosu koji će bivšoj misici biti isplaćen.

Prema pisanju Daily Maila, reč je o vrtoglavom iznosu od 350 miliona funti. To bi je učinilo najbogatijom ženom koja se razvela u Velikoj Britaniji, a do sada je bila bogatija i od same kraljice Elizabete II. Biće bogatija i od Mika Džegera ( vredi 310 miliona funti) i Adel ( 140 miliona funti)

Kirsti i Ernsto Bertareli
foto: Profimedia

Par se razišao početkom godine, razvod je završen početkom leta. Ova vest iznenadila je sve jer nije bilo naznaka da im u braku puca.

Kirsti i Emilio imaju troje dece, a godinama su ih svrstavali među najbogatije ljude u Velikoj Britaniji. Na ovogodišnjoj listi najbogatijih ljudi Sunday Timesa našli na 14. mestu, a njihovo bogatstvo se procenjuje na 9.2. milijardi funti - što je veće od, BDP-a mnogih zemalja poput Bahama ili Armenije.

Njena advokatica je baronica Fiona Shackleton, koja je zastupala princa Čarlsa i Pola Mekartnija tokom njihovih brakorazvodnih parnica. Pretpostavlja je da je Kirsti potpisala predbračni ugovor pre udaje za Bertarelija 2000. godine.

"Nagodba je bila velikodušnija nego što je trebalao da bude. Hteli suda izbegnu dug i otegnut sudski spor u Švajcarskoj", rekla je prijateljica poznate lepotice.

Da podsetimo, kada je izabrana za mis Velike Britanije 1988.Kirsti je takođe bila druga pratilja na izboru za Mis sveta te godine. Nakon toga je započela svoju karijeru u svetu muzike kao pop pevačica i tekstopisac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs