BRITANSKI MEDIJI BRUJE O OVOME

OTKRIVEN TAJNI PLAN PRINCA ČARLSA:Evo šta prvo planira da uradi kad nasledi krunu - Kejt i Vilijam će ovo teško podneti!

Kada dođe na tron, uslediće neke značajne promene, tvrde britanski mediji

Vip priča
Autor:
OTKRIVEN TAJNI PLAN PRINCA ČARLSA:Evo šta prvo planira da uradi kad nasledi krunu - Kejt i Vilijam će ovo teško podneti!
Foto: Profimedia

Tajni plan princa Čarlsa procureo je u britanske medije. Kako "Dejli Mejl" tvrdi nakon kraljičine smrti imanje će biti dostupnije javnosti, a svi oni koji budu želeli moćiće da prošetaju velelepnim imanjem.

Osim toga, Čarls razmislja o pretvaranju kraljičinog omiljenog dvorca Balmoral u muzej koji će biti posvećen njoj, ali i preseljenju princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton u dvorac Vindsor.

Takođe, ne želi da zadrži rezidenciju Berkšir zbog njene blizine luci i prevelike buke koju stvaraju avioni.

Princ Vilijam, Princ Čarls
foto: Profimedia

"Imanje je jedno od prvih stvari na spisku koje će urediti nakon što preuzme presto. Drugo pitanje nakon kraljičine smrti biće ono kako rasporediti dve generacije na prilično veliki broj nekretnina. Čarls veruje da svako treba da živi u posebnim rezidencijama. Takođe, čvrsto veruje kako mora i javnosti pružiti pristup palati. Svi znaju da nema smisla imati toliko rezidencija, ali ako ih se u potpunosti odrekne princ Džordž i njegova braća neće imati gde da žive", potvrdio je Dejli Mejlu Čarlsom blizak prijatelj i dodao kako se princ suočava sa stresnim diplomatskih zadatkom kojim će pokušati da uveri porodicu u korist svih promena.

Hoće li mu to poći za rukom vreme će brzo pokazati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs