barbra strejsend

PRE DAJANE, PRINC ČARLS JE BIO OČARAN OVOM SVETSKOM DIVOM: Mogla sam da budem prva jevrejska princeza! (FOTO)

Princ Čarls nedavno je otkrio kako je u mladosti bio očaran Barbrom Strejsend, a slavna pevačica mu je sada uzvratila komplimentima, otkrivajući neke detalje njihovog dugogodišnjeg prijateljstva

Vip priča
Autor:
PRE DAJANE, PRINC ČARLS JE BIO OČARAN OVOM SVETSKOM DIVOM: Mogla sam da budem prva jevrejska princeza! (FOTO)
Princ Čarls i Barbra Strejsend, Foto: Profimedia

Prisećajući se u razgovoru s britanskim voditeljem Rosom Kingom svoje mladosti i susreta s princom Čarlsom, pevačica Barbra Strejsend je rekla: 'Bilo je tako slatko.' Bilo je to 1974. godine u San Dijegu, gde je snimala u studiju, a princ Čarls je imao 26 godina i služio je kraljevskoj mornarici.

'Tražio je da me upozna, zato je došao u muzičkistudio. Ponudila sam mu čaj i pomislila: 'Da li je trebalo da proveri da li sam mu sipala otrov?' Od tog trenutka smo postali prijatelji i ja sam obožavala da provodim dane u Hajgrou, šetajući kroz njegove vrtove', prisetila se Barbra dodavši kako je neko vreme boravila u hotelu u Londonu.

Tada je primetila sveže ubrano cveće na stolu u hotelskoj sobi njene asistentkinje. 'Pitala sam je ko mi je to poslao, a ona je odgovorila obožavatelj koji se zove Čarls. Tražila sam da mi pokaže poruku u cveću i tamo je bio njegov potpis. Znala sam da nisu iz cvećare već iz njegovih vrtova', otkrila je danas 79-godišnja pevačica i potom otkrila kako se sve to odvijalo u doba kada Čarls još nije upoznao Dajanu.

'Kada bi došao na moj koncert, znala sam u šali s pozornice da mu poručim: 'Znaš, da sam ovo odigrala dobro, mogla sam da budem prva jevrejska princeza.'

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs