Druga strana sjajne medalje

KAMERON DIJAZ PRIZNALA ZAŠTO SE ODREKLA HOLIVUDA I GLUME: Konačno imam sopstveni život!

Sada sam tu gde sam želela da budem i ovo me ispunjava više nego išta što sam radila u životu, rekla je čuvena bivša glumica

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Odluka Kameron Dijaz da napusti Holivud i ode u glumačku penziju, na šta se danas retki usuđuju, šokirala je svet pre nekoliko godina, ali ne i danas 48-godišnju glumicu, koja tu odluku nije donela preko noći.

Gostujući u tok šou emisiji kolege glumca Kevina Harta, Kameron je priznala kako se na taj potez odlučila jer zbog glume i filmova koje je snimala, jednostavno nije imala sopstveni život.

Kako je rekla, kada dugo nešto radiš i predaješ se u potpunosti, "potpisuješ" da drugi ljudi brinu i o tebi i tvom životu. Na to je dodala kako je približavajući se 40-oj godini shvatila kako o mnogim stvarima u životu nije niti razmišljala, a kamoli brinula.

"Ne mogu da kažem da nije zabavno, jer ja obožavam da glumim", rekla je Kameron Dijaz i dodala kako se tek sada oseća ispunjenom:

"Jednostavno, želela sam da uzmem život u svoje ruke. Želela sam da imam svoju dnevnu rutinu i gde ću sve sama obavljati."

Kroz razgovor priznala je i da je napokon počela da ima vremena za sve stvari u kojima pre nije mogla da uživa, a onda je upoznala svog budućeg supruga Benjija Madena i s njim osnovala porodicu, koja je postala savršena kada se u decembru 2019. godine rodila njihova ćerkica Radiks.

"Sada sam tu gde sam želela da budem i ovo me ispunjava više nego išta što sam radila u životu. Imati porodicu, biti u braku i imati ovo malo čudo, koje je potrebno za porodicu, to je najbolja stvar na svetu. Više nemam ono što je potrebno da dam da bi film uspeo, sva moja energija je ovde", zaključila je bivša glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...