Pogledajte

Megan i Hari objavili fotografiju sa sinom, svi kažu da je isti ON: Na koga vam najviše liči?! (FOTO, ANKETA)

Dugo nismo imali prilike da ih vidimo sve na okupu

Celebrities
11:03h Autor:
Megan i Hari objavili fotografiju sa sinom, svi kažu da je isti ON: Na koga vam najviše liči?! (FOTO, ANKETA)
Foto: Profimedia

Baš kao i svake godine do sada, princ Hari je sa svojom suprugom Megan Markl čestitao Božić i praznike celom svetu. Ovogodišnja čestitka po mnogo čemu je posebna, a na njoj je najveću pažnju ukrao jednogodišnji Arči jer sve više liči na oca.

Otkako su se preselili u SAD i zauvek napustili kraljevske obaveze, princ i Megan ne kriju koliko su srećni i opušteni. Žive po svojim pravilima i imaju priliku da se okrenu stvarima koje ih stvarno zanimaju. Ovaj Božić će prvi put provesti u Kaliforniji s prijateljima i Meganinom majkom Dorijom, zaslužnom za novu prazničnu čestitku ove tročlane porodice. Na njoj vidimo skladnu porodicu u bašti svoje vile u Montesitu, nedaleko od Santa Barbare.

Originalan božićni poklon za devera: Ovako je Megan Markl nasmejala do suza princa Vilijama!

Vrlo opušteni, kakvima su se i do sada predstavljali, Megan i Hari pozirali su sa svojim jednogodišnjim naslednikom koji je ovoga puta uspeo da iznenadi obožavaoce. Maleni Arči prilično je porastao, a na ilustraciji vidimo i crvenkaste obrise njegove kose, što upućuje na to da vrlo liči na oca.

Isto tako, sličnost s princem Džordžom i Luisom, takođe je uočljiva.

Melanija Tramp u najizazovnijim čizmama na svetu: Prva dama Amerike napušta Belu kuću sa stilom! (FOTO)

Predstavnik za medije slavnog para objasnio je stranim medijima kako je originalna fotografija nastala u njihovom domu, a da je autorka ilustracije Dorija Ragland.

Isto tako objasnio je da je Arči birao sve detalje koje vidimo na čestitki. Upravo on odabrao je malenu jelku u tegli, koju par namerava da presadi u zemlju nakon praznika. Cela priča odvija se u dečjoj kućici za igru, koja inače pripada njihovom nasledniku. Tu su i još dva člana porodice, Meganini psi koji su se sjajno uklopili u ovu priču, a sve odaje utisak topline i pravog srećnog doma.

Na koga vama najviše liči maleni Arči? Nekima je čak i iz ovako zamućene fotografije potpuno jasno... Podelite sa nama u anketi ispod!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs