Đanluka Vaci o tegobi sa kojom je rođena njegova kćerka: Imamo sreće da iza nas stoji sjajan medicinski tim! (FOTO)

Mnoga deca rođena sa ovim problemom nemaju sreću da prođu kroz neophodnu operaciju

Celebrities
Autor:
Foto: Printscreen/ instagram/ gianlucavacchi

Đanluka Vaki pre nešto više od dva meseca dobio je ćerku. Šeron i on bili su oduševljeni dok su očekivali svoju princezu i svakodnevno su joj se radovali, a onda je Blu Jerusalema došla na ovaj svet. Ipak, osećanja koja su njenim rođenjem došla bila su pomešana.

Đanluka Vaki predstavio je ćerku za špansko izdanje magazina „Hello!“ i otkrio da se devojčica rodila sa bolešću sa kojom su se on i Šeron hrabro suočili prvog dana. Na svojoj objavi na „Instagramu“ predstavio je malu lepoticu i otkrio deo svoje ispovesti.

"Sa puno ljubavi želimo da podelimo priču o rođenju naše Blu Jerusaleme. Presrećni smo što je konačno upoznajete. Blu je rođena sa procepom nepca, a naša srca bila su od prvog dana uz nju i ostale porodice, koje su se suočile s ovim problemom. Reč je o stanju sa kojim se rađa jedna od sedamsto beba u svetu," napisao je brižni otac.

"Blagosloveni smo što iza sebe imamo sjajan medicinski tim koji će našoj ćerki pružiti adekvatnu negu i operaciju, koja će joj omogućiti da živi potpuno normalno. Ipak, mnoge porodice nisu te sreće, pa smo rešili da ovim putem proširimo svest ljudi i podržimo fondacije koje pomažu ljudima suočenim sa istim problemom. S ljubavlju, Šeron i Đanluka."

Blu Jerusalema je preslatka devojčica, koja ima neverovatnu ljubav i podršku roditelja, a otac i majka potrudiće se da od njenog života stvore pravu bajku. Započeće zajednički put borbom za njeno ozdravljenje, a zatim će joj svaki korak u životu pretvoriti u korak ka sreći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs