MOŽDA NIJE SUĐENO

Džej Lo odustala od udaje: Okolnosti su nam dale priliku da malo bolje razmislimo - možda, ipak, nije suđeno!(FOTO)

Venčanje Džej Lo i Aleksa Rodrigeza otkazano je do daljnjeg, a mnogi se pitaju šta se događa u odnosu poznatog para?

Šuška se
Autor:
Džej Lo odustala od udaje: Okolnosti su nam dale priliku da malo bolje razmislimo - možda, ipak, nije suđeno!(FOTO)
Foto: EPA / Warren Toda

Dženifer Lopez nedavno je priznala da su ona i Aleks odustali od venčanja.

Mnoge je šokirao njen posljednji intervju u kojem je dala povoda za spekulacije. U emisiji kod Endija Koena, Džej Lo je govorila o svojim planovima i otkrila da su ona i Aleks odustali od svadbene ceremonije.

-Sve zavisi od ličnih stavova – da li želite uopšte to da uradite? Shvatili smo da nema razloga za žurbu. Bilo je veoma tužno jer je trebalo da se venčamo u junu u Italiji. Sve smo detaljno isplanirali. Tako smo u martu ili aprilu na sve što se događalo oko nas gledali sa zebnjom. Venčanje se neće dogoditi. Italija je tada bila najgore mesto na svetu, a trebalo je tamo da se venčamo. Tada sam ja rekla: "OK, moramo sve da otkažemo", bila je iskrena Dženifer, dodavši da su nakon toga planirali venčanje za kraj ove godine. Međutim, okolnosti im to ponovo nisu dopustile.

Razočarana zbog svega, Džej Lo se zapitala da li su uopšte suđeni jedno drugom. Kako ističe, okolnosti su im dozvolile da dobro o svemu razmisle i odluče da ceremoniju otkažu do daljeg...

"Bilo je to veoma razočaravajuće", iskrena je bila Džej Lo, koja je potom priznala da im je otkazivanje venčanja dalo priliku da bolje razmisle o tome šta oboje žele u budućnosti.

"Stvari će se dogoditi kada bude suđeno, ali onda pomisliš: Želimo li mi to uopšte? Okolnosti su nam dale priliku da zastanemo i razmislimo o tome", rekla je Dženifer i dodala da im je venčanje "još uvek bitno", ali više im nije problem da čekaju.

Njena iskrena ispovest podgrejala je sumnje da se u pozadini kriju problemi preko kojih Dženifer ne može da pređe. Šta je prava istina, saznaćemo onog trenutka kada svadbe i venčanja ponovo budu dozvoljena...

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs