nE ODUSTAJE OD LJUBAVI

Najpoznatiji holivudski siledžija ima novu devojku: 8 godina mlađa glumica zaljubljena do ušiju! (FOTO)

Izgleda da imidž opasnog muškarca privlači mlade glumice

Vip priča
Autor:
Najpoznatiji holivudski siledžija ima novu devojku: 8 godina mlađa glumica zaljubljena do ušiju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Šaja Labaf (34), koji se prošle nedelje suočio s teškim optužbama za nasilje u vezi, ponovno je zaljubljen. Problematični holivudski glumac snimljen je u vrućem zagrljaju s kolegicom i modelom Margaret Kvlej (26). Nakon što ju je dočekao na aerodromu u Los Anđelesu, Labaf i kćerka glumačke dive Endi Mekdovel(62) prepustili su se strastima na javnom parkingu, a sve su, naravno, zabeležili i američki paparaci.

Šaja Labaf
foto: Profimedia

Lepa brineta i glumac nedavno su zajedno snimili muzički spot za pesmu "Love Me Like You Hate Me", koju izvodi Margaretina sestra Rejni Kvali koja inače nastupa pod umetničkim imenom Rainsford. Novi par potpuno se razgolitio u videu o burnoj vezi, a njihova ljubav navodno je planula upravo tokom spomenute saradnje.

Inače, Šaj je u junu 2019. prekinuo devetomesečnu vezu s muzičkom zvezdom FKA Tvigs, a ona ga sad tuži zbog fizičkog, emotivnog i mentalnog zlostavljanja.

"Naša veza bila je najgore iskustvo koje sam imala u celom svom životu. Progovorila sam o svemu jer želim podići svest o taktikama koje nasilnici koriste kako bi vas kontrolirali i oduzeli vam vaše dostojanstvo," rekla je engleska kantautorka u nedavnom intervjuu za The New York Times.

Šaj tvrdi kako mnogi od tih navoda nisu istiniti, ali takođe dodaje kako bivšoj devojci duguje priliku da se javno izjasni o svemu, a njegova je dužnost "prihvatiti odgovornost za one stvari koje je učinio".

Šaja Labaf
foto: Profimedia

"Nisam ni u kakvom položaju da ikome kažem kako bi se trebao osećati zbog mog ponašanja. Nemam opravdanja za svoj alkoholizam ili agresiju, već samo za racionalizaciju. Godinama sam bio nasilan prema sebi i svima oko sebe. U prošlosti sam povredio ljude koji su mi bili bliski. Sramim se toga i kajem se. Ne mogu zapravo ništa drugo reći," pravdao se glumac.

FKA Tvigs u tužbi, između ostaloga, tvrdi kako ju je Šaj znao gušiti, jednom ju je silom ugurao u automobil i vrištao joj u lice, čak je i pretio da će namerno slupati automobil u kojem su se oboje vozili ako mu "odmah ne kaže da ga voli".

"Isprva ga nisam prijavila jer sam se bojala da ću mu uništiti karijeru, a i mislila sam da me niko neće shvatiti ozbiljno jer sam žena, i to još tamnoputa žena," izjavila je muzička zvezda.

Holivudski glumac bio je nasilan i u vezama sa stilistkinjom Karolajn Fo te koleginicom Mijom Got.

Šaja Labaf
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs