Biografija

4 puta se udavala i razvodila, svaki muž je varao i uzeo joj novac: Mogla bih reći da sam birala pogrešne osobe!

Nedavno se našla na vrhu liste najseksepilnijih glumica starijih od 60 godina, ostavivši iza sebe Helen Miren, Džej Fondu i Suzan Sarandon

Vip priča
11:11h Autor:
4 puta se udavala i razvodila, svaki muž je varao i uzeo joj novac: Mogla bih reći da sam birala pogrešne osobe!
Foto: Profimedia

Poznata britansko-američka glumica Džejn Simor 15. februara će proslaviti 70. rođendan, a nedavno se našla na vrhu liste najseksepilnijih glumica starijih od 60 godina, ostavivši iza sebe Helen Miren, Džej Fondu i Suzan Sarandon.

"Odložila sam šoljicu čaja i dobro se nasmejala, ali takva mi titula izuzetno prija. Nikada nisam koristila injekcije Botoksa ili filere kako bi sačuvala mladolik izgled. Glumica sam, a lice mi se mora pomerati", rekla je Džejn za Dejli Mejl.

Džejn Simor
foto: Profimedia

Inače, glumica je priznala da je pre desetak godila povećala grudi. No, dodala je kako ima istu težinu kao i kada je imala 15 godina.

Džejn Simor
foto: Profimedia

"Još uvek se osećam dobro. Ono što vam takođe daje sjaj u mojim godinama je biti što zdraviji i prijatno se osećati u svojoj koži, umesto da ste opsednuti protokom vremena," rekla je Simor.

Glumica koja je igrala Bondovu devojku, a najpoznatija je po ulozi Doktor Kun, Žene vrača, poslednjih godina ima puno posla. Nedavno smo je gledali uz Roberta De Nira u filmu "Rat u kući", a s Majklom Daglasom glumi u hit-seriji "Kominski metod".

Udavala se četiri puta. Za svog prvog supruga, Majkla Atenborga(jedinog sina redatelja Ričarda Atenboroga) udala se kad je imala 20 godina. Vrlo brzo se razvela i ostala prijatelj s njim. Tada se udala za Džerfrija Planera, starijeg brata komičara Najdžela Planera, i razvela se nakon što je odlučio da ne želi živeti u Americi.

"Ne smatram ih zapravo brakovima jer nismo imali dece", kaže Džejn.

"Dakle, moja jedina dva stvarna braka bila su s Dejvidom Flinom, koji je bio moj poslovni menadžer. Udala sam se za njega jer je bio vrlo privlačan i bila sam ludo zaljubljena, a on je već upravljao svim mojim novcem, pa sam mislila da je pametan čovek," rekla je Džejn.

Imala je 30 godina kada se udala za njega 1981. godine, a par je imao dvoje dece Kejti (38) i Šona(35). Razveli su se 1992. nakon što je otkrila da ima više afera i da ju je ostavio u teškoj finansijskoj situaciji.

"Kad sam saznala da je izgubio moj novac i bio neveran, to je bio kraj. Moglo bi se reći da sam izabrala pogrešnu osobu, ali odgajali smo decu koju obožavamo i sada se jako dobro slažemo," kazala je Džejn.

S 40 godina bila je samohrana majka dvoje male dece, suočena s finansijskiim Armagedonom, s milionima dolara duga prema raznim bankama. Iz dugova ju je spasila uloga Žena vrač. Godinu dana nakon razvoda od Dejvida Flina, Džejn Simur udala se za glumačkog kolegu Džejmsa Kičaa a njihova ljubav traje više od dve decenije. Postali su roditeljima blizanaca Kristofera i Džonija, a svoj bračni život okončali su 2015. godine razvodom nakon što je saznala za suprugovu neveru.

Tek nedavno je otkrila da je imala anafilaktički šok na snimanju filma 1988. nakon što je injekcija antibiotika propustila mišić i ušla u venu.

"Ukratko, umrla sam. Napustila sam moje telo, videla belu svetlost, videla kako me oživljavaju, tačno sam znala kako je to umreti. To je tako duboko uticalo na mene. Prvo što sam naučila je da ništa ne nosite sa sobom, pa nemojte se venčavati sa materijalnim dobrima. Jedino što ponesete sa sobom je ljubav koju ste podelili s ljudima u svom životu i razlika koju ste napravili. Druga stvar koju sam shvatila je da su vaše telo i vaš um vaše vozilo. To je poput automobila - ili vozi ili ne. Na vama je da se brinete za svoje vozilo - hranite ga pravilno, nemojte ga zlostavljati. Nemojte se tući. Živeti u trenutku. I razmišljajte o drugima, a ne samo o sebi," rekla je Džejn.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs