Rijaliti drama

Nakon petoro dece, 3 propale veze i niza skandala,opet je trudna:Velika želja joj je da 10 godina mlađem dečku rodi dete

Izgleda da je Kejti Prajs opet srećna

Šuška se
09:42h Autor:
Nakon petoro dece, 3 propale veze i niza skandala,opet je trudna:Velika želja joj je da 10 godina mlađem dečku rodi dete
Foto: Profimedia

Britanska starleta Kejti Prajs (42) ne skriva koliko je srećna sa svojim 10 godina mlađim dečkom Karlom Vudsom (32), a sada je pokrenula glasine i da je šesti put trudna.

Kejti je već u nekoliko navrata spominjala kako se nada da će u 2021. godini dobiti dete s Vudsom, a u subotu je na Instagram storiju zaintrigirala brojne obožavatelje kratkom porukom. "Da, vreme je da se pripremiš, Karle Vuds. Volim te", napisala je Kejti uz fotografiju vitamina koje inače uzimaju trudnice.

Harvi (18), Junior (15), Princez (13) Džet (7) i Bani (6) Kejtina su deca koju je dobila iz ranijih veza s tri partnera. Božićne praznike cela porodica je provela na okupu, a starleta se poslednjih meseci ne odvaja od svog dečka.

Upravo je Karl pomagao Kejti nakon što je proteklog leta slomila oba stopala.

"Želimo dete i ne koristimo zaštitu", rekla je u jednom videu pre nekoliko nedelja poznata starleta.

Dugi niz godina Kejti puni stranice britanskih medija turbulentim životom, a naročito zahvaljujući estetskim operacijama i zahvatima lica koji su uništili njenu prirodnu lepotu. U svet šoubiznisa ušla je kao 13-godišnja devojčica koja se bavila manekenstvom, ali zapravo ju je proslavila pobeda u jednom rijalitiju 2015. godine.

Kejti Prajs
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs