pogledajte

Džesika Simpson izgubila 45 kilograma i izazvala pometnju na Instagramu: Ponovo se osećam zadovoljno u svojoj koži!

Glumica Džesika Simpson za ove praznike dala je samoj sebi najbolji poklon, širok osmeh na svom licu.

Star look
Autor:
Džesika Simpson izgubila 45 kilograma i izazvala pometnju na Instagramu: Ponovo se osećam zadovoljno u svojoj koži!
Džesika Simpson, Foto: Profimedia

Sve to zahvaljujući gubitku više od 45 kilograma koje je nakupila tokom treće trudnoće. Presrećna glumica obožavateljima je Božić čestitala uz fotografiju na kojoj pozira u pidžami i mnoge ostavila u čudu novim, vitkim izgledom. "Toliko si mršava", poručila joj je koleginica Džesika Alba u komentarima ispod fotografije, gde su se nizali komplimenti na račun izgleda 40-godišnje glumice i pevačice. Bilo je i onih koji smatraju da je ipak malo preterala sa gubitkom kilograma. "Premršava si", komentarisali su neki, dok je druge zanimalo koja je tajna njene linije.

"Kako održavaš besprekornu liniju? Izgledaš odlično", nadovezala se jedna od pratiteljki koja je takođe ostala iznenađena Džesikinom transformacijom za koju je zaslužan lični trener Harli Pasternak, koji je početkom godine otkrio kako joj je napravio plan ishrane, ali i treninga prema kom svaki dan u nedelji vežba drugi mišićni skup, a uz to napravi i minimalno 14 000 koraka. Rezultatom napornog rada Simpsonova se pohvalila još u septembru prošle godine. "Jako sam ponosna što se ponovo osećam zadovoljno u svojoj koži. Čak i kada je izgledalo nemoguće, uvek sam birala težak i naporan rad", napisala je tada Džesika uz fotografiju na svom Instagramu na kojoj pozira u crnoj haljini koja je dodatno istakla njen struk. Njeni problemi sa kilogramima započeli su tokom treće trudnoće. Često se žalila na otečena stopala i noge, mučila ju je nesanica, borila se sa anksioznošću i bolovima u leđima, a sve je rezultiralo rastom težine pa je tako na kraju trudnoće vaga pokazivala 108 kilograma. Džesika je u maju prošle godine na svet donela devojčicu Birdi Mej, a sa suprugom Erikom Džonsonom, profesionalnim igračem američkog fudbala, već ima osmogodišnju ćerku Maksvel i sedmogodišnjeg sina Ejsa.

"Imam divnog supruga. Stalno je oko dece i vreme provodi igrajući se sa njima. Stvarno je divan otac. Zbog njega želim da ostanem zauvek mlada", istakla je svojevremeno glumica i otkrila da je višak kilograma skinula prvenstveno zbog zdravlja, ali i kako bi još dugo ostala privlačna svom partneru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs