Majčinstvo joj je najvažnije

Čuvena Šeherezada stavila tačku na glumu: Hoću da budem uz porodicu dok mi deca odrastaju!

Više nije spremna na velika odricanja zarad karijere

Celebrities 05.01.2021. - 13:02h Autor: Stil / Lepa&Srećna
Foto: Instagram Printscreen / Berguzarkorel

Turska glumica Berguzar Korel u 2021. godinu ušla je sa novim odlukama kojima je prethodila njena trudnoća, a potom i rođenje drugog sina u martu 2020. godine, kojeg je dobila sa suprugom i kolegom Halitom Ergenčem, piše Lepa& Srećna.


Lepa glumica je odlučila da ostavi karijeru po strani i posveti se svojoj porodici. Naime, kako pišu turski mediji, uprkos svoj lepoti koju glumački poziv nosi sa sobom, Berguzar nije spremna da nosi teret ovog poziva i radi istim intenzitetom sada kada ima bebu kod kuće.

"Nisam spremna na velika odricanja kao nekada. Želim što više vremena da provedem uz porodicu i da budem uz porodicu dok mi deca odrastaju", istakla je glumica.


Objava da je više nećemo gledati u turskim serijama rastužila je mnoge njene fanove. Ipak glumica je odlučna i prednost, ovog puta, daje svojoj deci i suprugu.

 

Ovome je doprineo i višak kilograma koje je dobila tokom trudnoće i zbog čega je bila na meti kritika. Tada je shvatila da je vreme za drastične životne promene, koje je iskristalisala sa ulaskom u novu godinu.


"Sada sam spremna. Ušla sam u proces mršavljenja. Moje telo biće onakvo kakvog ja želim da ga videm, tako ću biti srećna. Odlučila sam da se oprostim kilograma koje sam dobila u trudnoći, ali bez stresa. Želim da se rešim kilograma na koje moje telo nije naviklo i koji mi uzrokuju bol, ali ne žrtvujući svoje zadovoljstvo, svoje užitke! Više pokreta, tri obroka, puno vode, rana večera... I naravno, planiram da izbegavam šećer i gluten. Ako nađem vremena, podeliću s vama korisne savete", poručila je glumica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...