Zanimljivo

Njeno zanimanje je profesionalna razaračica brakova: Dok 22 godine mlađi ljubavnik prolazi kroz pakao razvoda, ona uživa

Ovo nije prvi brak koji je Larsa uništila. Bivša najbolja prijateljica Kim Kardašijan uživa u slavi i nadimku osobe koja uništava tuđe brakove

Vip priča
Autor:
Njeno zanimanje je profesionalna razaračica brakova: Dok 22 godine mlađi ljubavnik prolazi kroz pakao razvoda, ona uživa
Foto: Profimedia

Larsa Pipen snimljena je kako uživa na plaži u Majamiju samo nekoliko dana nakon što je supruga košarkaša Malika Bizlija, s kojim je uhvaćena u preljubu, podnela papire za razvod.

Rijaliti zvezdaa Larsa Pipen (46), koja je poznata po skandalima, početkom meseca našla se u središtu još jednoga.

Bivša supruga košarkaša Skotija Pipena uhvaćena je kako razmenjuje nežnosti s 22 godine mlađim i oženjenim košarkašem Malikom Bizlijem.

Malikova supruga Montana Jao za njegovu je neveru saznala na Tviteru, kada su procurile fotografije na kojima se drži za ruke i šeta kroz jedan trgovački centar u Majamiju s Larsom te je odmah nakon toga podnela papire za razvod, prenosi Daily Mail.

Larsa Pipen
foto: Profimedia

Iako je prošlo samo nedelju dana otkada je uništila jedan brak, Larsa je sada snimljena kako uživa na plaži u Majamiju kao da se ništa nije dogodilo.

U jednodelnom crnom kupaćem kostimu s dubokim izrezima pokazala je bočni deo grudi i naglasila svoje zanosne obline, a premda se pokušala sakriti iza velikih sunčanih naočala, bilo ju je teško ne primetiti.

Društvo na plaži pravila joj je prijateljica Mišel Puč, koja je takođe nosila izazovan jednodelni kostim s izrezima, a dame su snimljene kako piju koktele i sunčaju se.

Košarkašu kojem je nedavno uništila brak ovoga puta nije bilo ni traga.

Larsa Pipen
foto: Profimedia

Larsa je inače poznata je po vezama s košarkašima. Svi njeni ljubavnici godinama su mlađi od nje, a nedavno je osvanula na naslovnicama brojnih tabloida kada je objavila da je bila u vezi s Tristanom Tomsonom, ocem deteta Kloi Kardašijan.

S Pipenom je u braku provela gotovo 21 godinu, a papire za razvod podnosila je čak dvaput. Prvi put je to napravila 2016. godine, nakon čega su se pomirili, a zatim opet 2018. godine, što je bilo i konačno. Zajedno imaju četvoro dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs