Neverovatno

Dok se ona porađala, on se javno ljubio sa drugom: Svi se pitaju da li je Kloi mnogo velikodušna, ili je samo glupa!

Nakon svega odlučila da mu oprosti javnu prevaru

Šuška se
Autor:
Dok se ona porađala, on se javno ljubio sa drugom: Svi se pitaju da li je Kloi mnogo velikodušna, ili je samo glupa!
Foto: Profimedia

Rijaliti zvezda Kloi Kardašijan (36) i košarkaš Tristan Tompson (29) su odlučili da svojoj ljubavi daju drugu šansu, piše Daily Mail. Par se navodno pomirio tokom karantina, koji su proveli zajedno u Kloinoj vili u Kaliforniji s njihovom kćerkom Tru (2).

Kloi je odbacila Tristana nakon što se javno saznalo kako ju je varao, i to s prijateljicom njene sestre Kajli Džener (22), Džordan Vuds (22).

"On se jako trudi kako bi se dokazao i bio je odličan tata Tru što je uverilo Kloi da mu pruži novu šansu," rekao je prijatelj para za strane medije. Tristan se u karantini dobro ponašao, što je navodno šarmiralo Kloi.

Tokom njihovog raskida Kloi se nije viđala s drugim muškarcima.

"Nije išla na sastanke s drugim muškarcima, a toliko vremena nisu proveli zajedno otkad su živeli zajedno u Klivlendu. Imali su neverovatno proleće s Tru u Los Anđelesu uprkos korona virusu," dodao je prijatelj rijaliti zvezde.

Tristan je pre nekoliko dana javno čestitao Kloi rođendan emotivnom porukom.

"Dovoljno sam mudar da shvatim da si došla u moj život da mi pokažeš šta znači biti neverovatna osoba. Cenim što od tebe mogu učiti i rasti. Hvala ti što si predivna i draga žena prema svima, pogotovo našoj kćerki Tru. Zaslužuješ da osvojiš svet. Tru i ja te volimo, srećan rođendan," napisao je Tristan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs