Verovali ili ne

Slavni glumac 20 godina nije razgovarao sa kćerkom, ne zna ni gde se nalazi: Niste u obavezi da volite svoju porodicu!

Entoni Hopkins s Olivijom Kolman glumi u novom filmu "Otac", a njegova uloga mnoge je podsetila na njegovu privatnu priču.

Šuška se
Autor:
Slavni glumac 20 godina nije razgovarao sa kćerkom, ne zna ni gde se nalazi: Niste u obavezi da volite svoju porodicu!
Foto: Profimedia

Glumac Entoni Hopkins idućim bi filmom mogao osigurati titulu najveće glumačke legende Velike Britanije, a u javnost su počeli curiti detalji filma "Otac" u kojem glumi uz koleginicu Oliviju Kolman.

82-godišnji Hopkins u novom filmu glumi muškarca koji se bori s demencijom, a kritičari predviđaju kako bi slavni glumac mogao dobiti drugog Oskara za najbolju mušku ulogu u svojoj karijeri. Hopkins je prvi zlatni kip dobio za ulogu Hannibala Lektora u filmu "Kad jaganjci utihnu".

Često je pričao kako vlastitu porodičnu priču često koristi kako bi što bolje odglumio neku ulogu, a u novom filmu glumi muškarca koji je u velikoj svađi sa svojim detetom. Na žalost, i tu se Hopkins može poistovetiti s ulogom.

Sa svojom kćerkom Ebigejl (52) Hopkins nije razgovarao više od 20 godina, a radi se o jako osetljivoj temi o kojoj nije razgovarao čak ni s najbližim prijateljima.

"Svi u njegovom okruženju znaju da se ta tema nikada ne spominje. Proganjali su ga demoni godinama, ali sada je dobro i niko ne želi otvarati njegove stare rane", rekao je jednom prilikom jedan njegov prijatelj.

Entoni Hopkins često je u poslednje vreme govorio kako se dobro oseća te uživa sa svojom trećom suprugom Stelom, a detalje o odnosu sa kćerkom nikada nije spominjao. Neki njegovi prijatelji govore kako je svađa toliko eksalirala da se nisu čuli ni jednom prilikom u poslednjih 20 godina.

Glumac ne zna gde njegova kćerka živi, niti da li ima dece.

"Ne znam što bih vam rekao. Ljudi se razilaze, porodice se svađaju i život ide dalje", rekao je pre dve godine u jednom radijskom intervjuu. "Niste dužni da volite svoju porodicu," zaključio je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs