Skandalozno

Novi šokantni detalji o Elizabet Tejlor: Sa 11 godina naučila kako da zadovolji muškarca!

Mlada Elizabet sa samo 11 godina je koristila razne preparate kako bi ubrzala rast grudi i radila bezbroj vežbi – sve kako bi dobila ulogu. Svojom pojavom je rano počela da osvaja muškarce
Vip priča
13:22h Autor:
Novi šokantni detalji o Elizabet Tejlor: Sa 11 godina naučila kako da zadovolji muškarca!
Foto: Profimedia

Elizabet Tejlor jedna je od najvećih filmskih glumica kojoj nema premca. I za vreme njenog života, ali i nakon smrti mnogi su nagađali kako je izgledao život dive koja je to prerano postala. Već je kao devojčica osetila ukus slave, a najnovija biografija naziva "The Life and Times of Mickey Rooney" otkriva mnogo detalja iz privatnog života slavne glumice.

U biografiji glumca Mikija Runija piše da je Liz izgubila nevinost sa 15 godina s britanskim glumcem Piterom Lofordom, da ju je zavodio Ronald Regan, kolega glumac Miki Runi kao i Orson Vels. Autori biografije Danfort Prins i Darvin Porter takođe navode da je Tejlor imala samo 11 godina kada ju je glumac Rodi Mekdauel naučio kako da zadovolji muškarce bez da spava s njima, piše Daily Mail.

U biografiji je Liz opisana kao mlada devojčica koja je brzo ušla u svet odraslih i svet seksualnosti. Kada je sa 11 godina došla na audiciju za film "Nacionala Velvet" producent joj je rekao da nije dovoljno razvijena, ali ona im je odgovorila: "Ne brinite, dobićete grudi". Nakon tri meseca vratila se i pokazala dekolte. Mlada Elizabet koristila je razne preparate kako bi ubrzala rast grudi i radila bezbroj vežbi – sve kako bi dobila ulogu. Svojom pojavom je rano počela da osvaja muškarce.

Elizabet Tejlor imala samo 14 godina kada mu je bila ljubavnica: Aferu otkrila njegova žena! (FOTO)

"Ona je najlepša žena koju sam ja video u svom životu", rekao je pisac Džerom Dejvid Selindžer nakon što ju je video prvi put.

"Nikada neću zaboraviti trenutak kada sam je prvi put ugledao. Osećao sam se kao prljavi starac jer me privukla mlađa devojka", rekao je svojevremeno Orson Vels.

Njen izgled, ali i ličnost, doveli su je do toga da je postala legenda. Liz se rodila 27. februara 1932. godine u Hempstedu, severnom predgrađu Londona. Film je zavolela u ranom dobu, pa je prvu ulogu dobila već s devet godina u filmu "Svakog minuta se rodi po jedan".

Od 1942. godine je na ugovoru s Metro-Goldvin-Majerom, a prva plata joj je bila 100 dolara nedeljno. Prvi film koji snima za giganta MGM je uloga Prisile u kultnom dečijem filmu "Lesi se vraća kući". Do 1957. godine snima 25 filmova, a onda je te godine snimila "Drvo života" , film koji će joj doneti prvu nominaciju za Oskara. Sledeće godine sledi isto za "Mačku na usijanom limenom krovu", a do prve nagrade trebalo je da sačeka 1960. godinu, kada dobija Oskara za najbolju glumicu za film "Baterfild 8". Još jednom je zlatni kip za najbolju žensku ulogu kući odnela 1966. godine za film "Ko se boji Virdžinije Vulf".

Frenk Sinatra zaprosio Merilin Monro: Evo zašto ga je proklinjao njen bivši muž!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Nakon 1980. godine sve češće počinje da se pojavljuje povremeno u serijama. Mnogi verovatno ne znaju da je u nekim epizodama pozajmila i glas Megi Simpson u seriji "Simpsonovi". Van velikog platna, Liz Tejlor je bila poznata po svom burnom bračnom životu. U maju 1950. osamnaestogodišnja Elizabet se udala za Konrada Nikija Hiltona, ali se brak nakon samo osam meseci završio razvodom.

Elizabet se ponovno udala 1952. za Majkla Vildinga kojem je rodila dva sina. Razveli su se 1957. Samo mesec dana nakon razvoda od Vildinga glumica se udala za trećeg muža Majkla Toda, koji je 1958., iste godine kad im je rođena ćerka Elizabet Frensis Tod, umro. Ali, ona nije dugo tugovala – u maju 1959. na večnu ljubav zarekla se Ediju Fišeru s kojim je izdržala pet godina. Razveli su se 1964. Samo jedanaest dana nakon razvoda, 15. marta 1964., udala se za Ričarda Bartona, ljubav svog života, kako je izjavljivala.

Razuzdana Elizabet Tejlor: Otkriveno čime je ucenjivala muškarce! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Burni brak, u kojem je ona i usvojila njegovu ćerku Mariju, trajao je deset godina i završio se razvodom u junu 1974. Međutim, u oktobru 1975. Barton i Elizabet su se venčali drugi put. Ovog puta idila je trajala devet meseci. U julu 1976. rekli su konačno zbogom jedno drugom.

Iste godine udala se za Džona Vornera s kojim je u braku bila do 1982. Poslednji suprug Elizabet Tejlor bio je Leri Fortenski za kog se udala 1991. i razvela 1996. Elizabeth je umrla 2011. godine, u 79. godini u Los Anđelesu zbog smetnji u radu srca.

Najpoznatije ljubavnice Pitera O'Tula: Holivudski zavodnik spavao sa 1.033 žene! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs