Bio opsednut glumicom

Frenk Sinatra zaprosio Merilin Monro: Evo zašto ga je proklinjao njen bivši muž!

Tokom godina njihovog poznanstva, spekulisalo se da su Frenk i Merilin bili više puta u kratkotrajnim vezama. Vrhunac njihovog odnosa se desio 1961. godine kada je pevač pitao Monro da se uda za njega
Vip priča
15:00h Autor:
Frenk Sinatra zaprosio Merilin Monro: Evo zašto ga je proklinjao njen bivši muž!
Foto: Profimedia

U novoj biografiji Frenka Sinatre "Sinatra: The Chairman" tvrdi se da je legendarni pevač želeo da oženi fatalnu plavušu Merilin Monro i to godinu dana pre njene smrti.

Autor knjige Džejms Kaplan navodi da je Sinatra bio opsednut glumicom. Tokom godina njihovog poznanstva, spekulisalo se da su Frenk i Merilin bili više puta u kratkotrajnim vezama. Vrhunac njihovog odnosa se desio 1961. godine kada je pevač pitao Monro da se uda za njega.

Petljao sa mafijom, mnogo zarađivao i šetao lepotice: Život Frenka Sinatre!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Nema sumnje da je Frenk bio zaljubljen u Merilin", izjavio je menadžer Milt Ebins. Iako većina tvrdi da je Sinatra više voleo Merilin nego obrnuto, mnogi govore i o tome kako je upravo ona bila spremna na sve da bi se udala za pevačku legendu, prenosi Daily Mail.

Nedugo nakon što se Merilin Monro razvela od bejzbol igrača Džoa Dimađija, on i Sinatra su se jedne večeri navodno napili i razvalili vrata njenog doma očekujući da je nađu u krevetu sa drugim muškarcem, što se nije desilo, navodi se u knjizi.

Pismo Merilin Monro iz ludnice: Otkriveno u koliko lošem stanju je bila!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vremenom su njih dvojica postali veliki rivali, jer Sinatra nije mogao da oprosti Dimađiju to što je Merilin želela da mu se vrati.

"Da, Sinatra je želeo da je oženi, zaprosio ju je, ali ga je Merilin odbila", rekao je Džili Rizo, Frenkov pomoćnik.

Ono što pevač nije znao u to vreme je da je Merilin već bila obnovila vezu sa bivšim suprugom. Dimađio je čak proklinjao Sinatru u vreme Merilininog samoubistva, kriveći njega i Holivud za tragičan kraj slavne glumice. Njih dvojica su postali toliki rivali da je Džo čak zabranio Sinatri da prisustvuje njenoj sahrani.

Prljave tajne Merilin Monro: 12 činjenica koje niste znali o fatalnoj plavuši!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs