tako jednostavno

Njihov brak je jedan od najstabilnijih u Holivudu: Nikol Kidman otkrila šta nikad ne radi sa mužem! (FOTO)

Bizarno pravilo na kojem insistiraju glumica Nikol Kidman i njen suprug, pevač Kit Urban tajna je njihovog uspešnog braka

Ljubav i zavođenje
19:57h Autor:
Njihov brak je jedan od najstabilnijih u Holivudu: Nikol Kidman otkrila šta nikad ne radi sa mužem! (FOTO)
Foto: Reuters / Steve Marcus

Holivudska glumica Nikol Kidman i pevač Kit Urban jedan su od najuspešnijih slavnih parova, koji je nedavno proslavio dvanaestu godišnjicu braka.

foto: Profimedia

S obzirom na brojne razvode slavnih, mnogi su se pitali kako oni uspevaju da održe uspešan i srećan brak nakon toliko godina. U čemu je njihova tajna, Nikol je otkrila magazinu Parade.

"Nikada se nismo dopisivali porukama. Telefoniramo sve vreme i razgovaramo preko FaceTime-a, ali jednostavno se ne dopisujemo jer tako može doći do nesporazuma i nerazumevanja", otkrila je glumica.

Nikol Kidman u najšokantnijem izdanju: Mislićete da vas oči varaju! (FOTO)

foto: Profimedia

"Bilo je trenutaka kada sam čitala poruke nekoliko puta i pitala se šta znače, razgovarala s drugima o njihovom značenju. Ne želim da to stoji između moje ljubavi i mene", priznala je Nikol.

Nikol i Kit su u braku od 2006. godine, a venčali su se nakon godinu dana veze. Prvo dete, ćerka Sandej Rouz rodila se 2008. godine, a dve godine kasnije ćerka Fejt Margaret.

Povodom dvanaeste godišnjice braka Kit je na svom profilu na Instagramu napisao: "12 godina nebeskog plesa duša. Srećna godišnjica! Mnogo te volim."

Kit Urban o ljubavi sa Nikol Kidman: Njena ljubav me je izvukla iz pakla zavisnosti! (FOTO)

A post shared by Keith Urban (@keithurban) on

Nakon razvoda od glumca Toma Kruza 2001. godine, Nikol je bila u romantičnoj vezi s pevačima Lenijem Krevicom i Robijem Vilijamsom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs