Kraj idile?

Nakon 20 godina više ne žive zajedno: Viktorija i Dejvid Bekam stavili tačku na brak? (FOTO)

U poslednje vreme sve su češće glasine o problemima između Viktorije i Dejvida Bekama, a par navodno već neko vreme živi odvojeno

Šuška se
18:30h Autor:
Nakon 20 godina više ne žive zajedno: Viktorija i Dejvid Bekam stavili tačku na brak? (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivša pevačica i članica grupe Spice Girls Viktorija Bekam danas je uspešna poslovna žena, s mnogo obaveza i malo slobodnog vremena. Upravlja svojim modnim carstvom, brine o deci, a i održavanje imidža zahteva puno truda i vremena.

"Trudim se, jako se trudim", izjavila je nedavno na Forbs samitu za žene.

"Nastojim da budem najbolja majka. Nastojim da budem i najbolja supruga i da budem profesionalna u poslu. Kada stignem kući, pokušavam da isključim mobilni i da provedem što više vremena s decom i Dejvidom", objasnila je Viktorija.

Ali magazin In Touch Weekly piše da zapravo ona i penzionisani fudbaler Dejvid Bekam imaju veliki problem s održavanjem braka.

"Viktoria i Dejvid žive odvojeno", izjavio je za magazin izvor blizak porodici.

Još jedan izvor blizak Bekamovima rekao je da ne bi bio iznenađen da se Dejvid i Viktorija uskoro zaista razvedu: "Zajedno su daleko dogurali, ali vidi se da im ne ide."

Bekam naljutio fanove: Ovom rečenicom na venčanju izazvao je gomilu komentara! (FOTO)

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

I zaista, činjenica je da su u poslednje vreme često odvojeni.

"Dejvid je u Los Anđelesu gde se često druži s prijateljima i članovima svog privatnog kluba. Takođe, dosta vremena provodi u Majamiju gde vodi fudbalski tim, dok Viktorija preferira boravak u Ujedinjenom Kraljevstvu", otkrio je izvor.

foto: AP / Lynne Sladky

Pre nekoliko godina su glasine o Dejvidovoj neveri prouzrokovale konflikt među njih dvoje, a Viktorija smatra da je Dejvid sebičan jer želi da se vrati u Ameriku gde je porodica živela od 2008. do 2013. godine.

Ni kraljica ne može da mu odoli: Elizabeta se oduševila kada je ugledala Dejvida Bekama! (FOTO)

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

"Viktorija je zbog stresa mrzovoljnija nego ikad, a Dejvid se trudi da provede što više vremena van kuće. Oboje žive u nesrećnom braku", reči su izvora bliskog porodici.

Viktorijin i Dejvidov neimenovani prijatelj tvrdi da se u trenucima kada su zajedno stalno svađaju i da su tenzije neprestano prisutne. Viktorija se trudi da porodične fotografije na društvenim mrežama izgledaju savršeno, ali priča je, čini se, u stvarnosti skroz drugačija.

Podsećamo, Viktorija i Dejvid su tokom svih ovih godina izgradili brend od imena Bekam, čija se vrednost procenjuje na višemilionske iznose u dolarima, a njima je dao status globalno moćnog para. Naravno, u slučaju razvoda sve navedeno otišlo bi u vetar. Između njihovog carstva i dece koju oboje obožavaju, stoji zaista mnogo toga na kocki, zato ne bi bilo iznenađujuće da su odlučili da ostanu zajedno bez obzira na sve probleme.

Par bi 4. jula trebalo da proslavi 19. godišnjicu braka, a portparol porodice izjavio je da su navodi o bračnim problemima izmišljeni i da par ne živi odvojeno. Pravu istinu će verujemo, uskoro otkriti vreme.

Sandra zamenila Viktoriju Bekam: Kad se pojavila sa Dejvidom, svi su gledali samo nju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs