Pod velom diskrecije

Vest koja potresa svet: Zbog ovoga se razvode Viktorija i Dejvid Bekam!

Mnogo brakova je pokleklo pod pritiskom. Mislim da je to razlog zbog kojeg je Viktorija postala tako povučena. Sad su u fazi kad su se zasitili jedno drugoga, ispričao je izvor
Šuška se
08:30h Autor:
Vest koja potresa svet: Zbog ovoga se razvode Viktorija i Dejvid Bekam!
Foto: Profimedia

Prema najnovijem izdanju američkog časopisa OK! Viktorija i Dejvid Bekam rastaju se posle 16 godina u braku. Prema spomenutom časopisu reč je o razvodu vrednoj milijardu dolara, a Viktorija je navodno već sklonila i tetovažu posvećenu njihovom venčanju.

"Nakon što su godinama radili na poboljšanju svog odnosa, nisu našli drugi izlaz iz situacije u kojoj su se našli. Međutim, papire za razvod još nisu potpisali jer su trenutno prezauzeti svojim karijerama, a sve žele da urade što je moguće više diskretno", tvrdi izvor za časopis OK!.

Od stidljivog dečaka do velikog švalera: Životna priča Dejvida Bekama! (FOTO)

Par je još u prošlosti prolazio kroz bračnu krizu, pa se 2004. godine šuškalo da je Dejvid varao Viktoriju, ali je on to žestoko negirao.

"Mnogo brakova je pokleklo pod pritiskom. Mislim da je to razlog zbog kojeg je Viktorija postala tako povučena. Sad su u fazi kad su se zasitili jedno drugoga", ispričao je izvor.

Par nema predbračni ugovor što bi moglo da dovede do određenih problema kod razvoda.

"Poslednja stvar na svetu koju Viktorija i Dejvid žele je da oštete svoje carstvo", aludirao je izvor na njihovo bogatstvo. Par ima četvoro dece. Upoznali su se 1997. godine, a venčali su se 1999. godine.

Detalj koji ne vidi svako: Zašto je toliko bitna 1999. godina? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs