Skandal majstor

Kažu da je ohola i bezosećajna: Najseksepilnijeg muškarca ostavila zbog žene nakon osam meseci braka!

Bio je to jedan od najkraćih holivudskih brakova, ali mnoge je ipak iznenadio njihov razvod

Vip priča
Autor:
Kažu da je ohola i bezosećajna: Najseksepilnijeg muškarca ostavila zbog žene nakon osam meseci braka!
Foto: Profimedia

Majli Sajrus (27) poznata je po tome da nema dlake na jeziku, ali malo je iznenadila zadnjim intervjuom u kojem je progovorila o raspadu svog braka.

Kako piše Daily Mail, pevačica je u skandinavskom šou "Skavlan" ispričala da nije dugo vremena provela plačući zbog svog razvoda od Lijama Hemsvorta (30). Majli je objavila da se razišla od glumca, koji je često na listama najseksi muškaraca u svetu, u avgustu 2019., samo osam meseci nakon romantične ceremonije.

Objasnila je da je naučila da brzo nastaviti sa životom nakon dve godine traume u kojima je izgubila svoj dom u požaru i preminula joj je voljena baka. Majli je otkrila postaje li više ili manje emotivna kako stari.

foto: Profimedia

"Ako pitate tipove s kojima sam raskinula reći će da sam manje emotivna, no ja mislim da sam više. Rekla bih da postoji stigma hladnoće koja prati žene koja zaista nastave sa životom. Prošla sam kroz puno trauma i gubitaka u zadnjih nekoliko godina. Imala sam požar u kući u Malibuu i prošla sam nedavno kroz razvod, preminula mi je baka s kojom sam bila jako bliska", ispričala je Majli.

"Na neki način nisam provela previše vremena plačući zbog toga i to nije jer sam hladna osoba ili sam izbegavala namerno da osetim nešto, nego zato što to ne bi ništa promenilo. Pokušavala sam biti aktivna u onome što mogu kontrolisati, inače bih se počela osećati kao da sam u zamci", dodala je pevačica.

Istakla je kako se se lakše miri s teškim trenucima ako krene dalje. "Zaceljujem kroz kretanje. Zaceljujem kroz putovanja i upoznavanja novih ljudi. Ako izgubiš jednu osobu, druga dođe u tvoj život", ispričala je pevačica.

Kaže da je njena iskustva uvek menjaju. "Mislim da se moja osećanja menjaju drastično celo vreme jer svako iskustvo koje doživimo, menja način na koji vidimo svoj život", rekla je.

Inače, Majli je raskidala i mirila se s Lijamom od 2009., a 2016. su opet bili u vezi i dve godine kasnije u decembru 2018. su se venčali. Ubrzo nakon što je par objavio svoj razvod, Majli je imala kratku vezu s Kejtlina Karter, a u oktobru 2019. je otkrila da je u vezi sa pevačcem Kodijem Simpsonom. Raskinuli su u avgustu ove godine.

Lijamovi prijatelji su svojevremeno otkrili da je njegov brak s Majli propao jer je otkrio da ga je varala i sa ženama i muškarcima. Pevačica je glasine o neveri negirala ljutitim objavama na Tviteru.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs