Slavni

Žale se na izolaciju, a vreme provode u nevetovatnom luksuzu: Izgleda da su oni najbolje profitirali od pandemije (FOTO)

Svetske zvezde svakodnevno na društvenim mrežama objavljuju fotografije iz izolacije. Mahom su to žalopojke, ali i neka vrsta zahteva za aplauz jer podnose toliku "žrtvu". Evo o kome je reč:

Galerije
Autor:
1 / 4 Foto: Profimedia

Kendal Džener

Najmlađa sestra poznatih rijaliti zvezda Kardašijan, Kendal je manekenka koja je pre pandemije svakodnevno putovala s kraja na kraj zemlje. Ovih dana je u izolaciji u svom luksuznom dom u Los Anđelesu. Vreme provodi igrajući video igrice, promovišući iste (i verovatno zarađujući od reklame), dok nalicu ima hranljivu masku od avokada.

Kajli Džener

Njena rođena sestra Kajli Džener je u par navrata izjavila kako joj izolacija uopšte ne pada teško, s obzirom da je devet meseci bila u kući krijući od fanova svoju prvu trudnoću.

Ona je pandemiju iskoristitila da lansira tečni, gel/sapun za pranje ruku.

Gvinet Paltrou

Gvinet u nedostatku glumačkih uloga, odlučila se da šokira javnost kako god i kad god stigne. Nešto pre pandemije, snimila je reklamu za jedan vibrator, a tokom izolacije u nekoliko obajva na društvenim mrežama savetujem ženama da kanantin ne smeju da dočekaju bez pomenutog proizvoda.

Čak je u jednoj objavi i priznala kako ova situacija utiče loše na njen seksualni život. U međuvremenu može se videti kako ide sama po svoje namirnice, potpuno stilizovana sve sa maskom i rukavicama.

Demi Mur

Za Demi Mur, karantin je porodična stvar. Okružena decom i starim fotografijama Demi uživa u svakom momentu karantina.

Danas smo mogli da vidimo i fotografiju na kojoj je Demi Mur zajedno sa Brus Vilisom. Par je obučen u iste pidžame i poziraju srećno i zadovoljno. Izgleda da je karantin plodno tlo za novi rijaliti Mur - Vilis poroidice.

Majli Sajrus

Od kako se razvela od muža, Majli ne prestaje da nalazi načine da šokira javnost. Prvo je to uradila tako što je ušla u vezu sa ženom, a zatim je odmah uskočila u vezu sa Kodi Simsonom. Karantinu provodi sa njim u njegovom stanu, a na društvenim mrežama je osvanula fotografija na kojoj Majli šiša svog momka.

foto: Profimedia

Ono što je najteže palo slavnim zvezdama je nedostatak osoblja. Naime, ljudi koji rade za njih mahom su se povukli u samoizolaciju pa su oni ostali bez pomoćnog osoblja. Zbog toga slavne zvezde sve više možemo videti tokom kupovine namirnica, što do sada nikad nisu samostalno obavljali.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs